Roxana Vancea are planuri serioase de viitor alături de partenerul ei de viață și de cei doi copii ai lor, iar cei care îi urmăresc activitatea de pe rețelele sociale au fost curioși să știe dacă bruneta își mai dorește să devină mamă. Sinceră din fire, ea le-a vorbit despre toate aceste lucruri. Iată ce a declarat!

Roxana Vancea, despre planurile sale de viitor

Roxana Vancea și-a dorit enorm să devină mamă, iar anul trecut cel mai mare vis pe care l-a avut i s-a îndeplinit. Având în vedere că știa foarte bine ceea ce presupunea rolul de mamă, având grijă de copilul partenerului ei de viață, venirea pe lume a lui Zian nu a speriat-o deloc și chiar a făcut față cu brio tuturor provocărilor din calea sa. În ceea ce îi privește pe cei mici, bruneta are planuri serioase de viitor, dar speră, în primul și în primul rând, ca anul acesta să le aducă mai presus de toate sănătate.

Chiar ea a mărturisit că de când are copii, a realizat că sănătatea este, de fapt, cea mai importantă. La începutul anului, ca orice alt om, vedeta și-a făcut câteva planuri pe care speră le poată duce la bun sfârșit, fără prea mari bătăi de cap. De exemplu, Roxana Vancea și-a propus să călătorească mai mult, fiindcă vrea ca Zian să cunoască și să vadă cât mai multe locuri frumoase atât de la noi din țară, cât și de peste hotare. În cadrul aceluiași interviu, vedeta a mai zis că de când alăptează nu mai are niciun fel de restricție alimentară, deoarece a slăbit enorm și nu ar avea motiv să se abțină de la ce anume. Nici de sărbători nu s-a abținut de la nimic, ci a mâncat tot ceea ce i-a poftit inima de la salată bouef la sarmale.

“Anul 2023 sper să ne aducă sănătate multă. De când am copii am înțeles că sănătatea e mai importanta decât orice. Îmi doresc ca anul acesta să călătoresc mai mult, vreau ca Zian să cunoască și să vadă cât mai multe locuri frumoase pe care le avem atât în țară cât și în străinătate. Vreau să am timp și pentru mine, să pot face sport și să citesc. Atât cât îmi permite timpul.

De când alăptez nu mai am restricții alimentare, pentru că am ajuns să fiu foarte, foarte slabă și atunci n-am de ce să mă abțin de la ceva anume. Mănânc orice. De Sărbători am fost acasă la ai mei, am mâncat de toate, de la aperitive, salată de boeuf, salată de vinete, sarmale, carne la cuptor, prăjituri, cozonaci… chiar de toate. Dragoș mă ajută atunci când am nevoie , dar atât cât îi permite timpul.”, a declarat Roxana Vancea, pentru cei de la click.ro.

Citeste si:
Ce își dorește Mara Bănică de la 2024. Jurnalista are planuri mari:...
Ce își dorește Mara Bănică de...

Mulți au vrut să știe, din pură curiozitate, dacă Roxana Vancea și partenerul ei de viață își mai doresc sau nu un copil, iar vedeta a zis clar că nu, deoarece micuții ei îi ocupă deja tot timpul și nu le-ar mai face față, dacă ar rămâne din nou gravidă. Consideră că toți sunt bine fix așa, iar doi copii sunt suficienți.

“Nu îmi mai doresc copii. Îmi ocupă tot timpul cei doi prichidei și nu aș face față dacă ar mai veni unul. Plus că abia așteptăm, eu și Dragoș, să împlinească Zian măcar un anișor și să meargă în picioare, să pot pleca să fac lucruri cu el. Noi îl avem și pe Milan, așa că doi copii sunt suficienți. Suntem bine așa cum suntem.”, a mai povestit vedeta, pentru sursa citată.

Citeste si:
Horoscopul lunii Decembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele în...
Horoscopul lunii Decembrie...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.