Jean Gavril și-a dat cu părerea despre câțiva dintre concurenții de la America Express, iar la un moment a vorbit și despre Andreea Bălan care a demonstrat încă din prima zi faptul că este o persoană competitivă și pe care o cunoaște de la un alt show de televiziune la care au participat amândoi.

Jean Gavril, cuvinte dure despre Andreea Bălan

Jean Gavril și fratele lui, Dinu, nu se descurcă prea bine la America Express, dar cu toate acestea au reușit să le câștige simpatia celor de acasă. Aceștia au fost așadar nevoiți să intre în cursa pentru ultima șansă, doar că înainte de a face lucrul acesta, ei ar fi trebuit să numească o altă echipă care să aibă aceeași soartă, moment în care artistul nu s-a putut abține și a făcut o serie de declarații dure despre Andreea Bălan, despre care și-a făcut o părere cu mult înainte de această emisiune.

Cântărețul a spus, în primă fază, că nu are nici cea mai mică idee cu ce a anume a deranjat-o pe blondină, de l-a declarat dușman și âi poartă pică. Vedeta i-a atras atenția încă de pe vremea când erau concurenți la Dancing on Ice, unde i-a aștepta ca ei să accidenteze pentru a-i înlocui. I s-a părut inuman, dar și-a dat seama că este o femeie competitivă, care are un singur scop și anume acela de a ajunge mereu pe primul loc.

„Vreau să aflu cu ce-am supărat-o și cu ce am deranjat-o de m-a declarat dușman, chiar vreau să aflu cu ce am greșit. (...) Știu că îmi poartă pică. (...) La Dancing on Ice am cunoscut-o pe Andreea Bălan și cumva mi-am spus că abia așteaptă să ne accidentăm noi, ca să intre ea în locul nostru și eram ”Bă, ce fel de om ești?!”. Mi-am dat seama că e super bătăioasă, super competitivă, dar este și rea. (...) Ea vine cu atitudinea « eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri ». E puțin maniacă, vrea să numai locul 1.”, a spus Jean Gavril, la America Express.

La un moment a vorbit și despre o altă echipă care s-a crezut superioară și anume cea formată din Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla.

„Ne-ați subestimat cam mult voi. Noi ne cam pierdusem ultima speranță”, a mai spus Jean Gavril

Citeste si:
George Burcea a dat-o de gol pe Andreea Bălan. Ce i-a transmis...
George Burcea a dat-o de gol...

Ultima ediție a săptămânii nu a fost deloc una ușoară pentru Jean Gavril și pentru fratele lui, care au mers în cursa pentru ultima șansă alături de Bianca Adam și de mama sa, dar și de Bruja și de Pufeh. Din fericire pentru ei, s-au descurcat destul de bine de data aceasta și au scăpat de emoții, în partea finală a ediției, dar a fost bine și pentru cei care au ajuns ultimii și anume Bruja și Pufeh, fiindcă totemul a fost verde, ceea ce înseamnă că mai au încă o săptămână asigurată în concurs.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.