Maria Constantin s-a întors de curând din Republica Dominicană, după ce săptămâna trecută a fost eliminată de la Survivor România. Artista a așteptat să își revadă partenerul de viață de care deși a stat departe doar o săptămână, i-a fost foarte dor.

Maria Constantin s-a întors de la Survivor România

Maria Constantin a fost foarte încântată de ideea de a participa la Survivor România și a acceptat imediat propunerea, deși știa că nu o să îi fie deloc ușor. Artista s-a acomodat destul de repede, s-a descurcat de minune și la probe, doar că Ionuț Iftimoaie a nominalizat-o pentru eliminare, iar cei de acasă nu au votat-o, ceea ce înseamnă că nu au considerat că merită să rămână în concurs și că a fost nevoită să părăseasă emisiunea.

În seara respectivă, Gheboasă spera ca el să fie cel care nu primește voturi din partea oamenilor, după ce i-a rugat să nu o facă, deoarece își dorește să plece acasă la partenera lui de viață, iar după ce nu și-a auzit numele spre eliminare, a renunțat la concurs de bună voie. Reacția pe care a avut-o nu a fost tocmai una pe care să o laude oamenii, ci și-a luat foarte mult hate, oamenii fiind de părere că nu a făcut altceva decât să își bată joc de voturile și de banii lor.

Recent, cei doi Faimoși s-au întors în România, iar Maria Constantin a vorbit despre momentele pe care le-a trăit acolo. Regretă enorm faptul că nu rezistat mai mult în concurs, mai ales că se înțelegea destul de bine cu toți ceilalți care nu își dorea la rândul lor ca ea să fie cea care să plece din emisiune. Odată ajunsă acasă, și-a dat seama că ea și iubitul ei sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi și că sunt pregătiți să își unească destinele. De asemenea, a povestit că înainte de plecarea ei la Survivor, au plâns amândoi, deși era vorba despre o despărțire temporară, pe o perioadă nedeterminată.

”Înainte să plec am plâns amândoi, fiind o despărțire temporară pe o perioadă nedeterminată. Cumva asta ne-a făcut să realizăm că suntem la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, chiar dacă au trecut 3 ani! Când am ieșit din competiție, am fost tristă și cu lacrimi în ochi pentru că îmi doream ca această experiență să nu se încheie atât de repede pentru mine.

Citeste si:
Pescobar, apărat de Maria Constantin în urma controalelor ANPC:...
Pescobar, apărat de Maria...

De asemenea pentru că nici colegii mei nu își doreau ca eu să plec. Însă atunci când mi-a fost înmânat telefonul și am putut lua legătura cu iubitul meu, fiul meu și întreaga familie, am fost cea mai fericită, și DA, am plâns din nou… de fericire că mă întorc ACASĂ!”, a declarat Maria Constantin, potrivit unica.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.