Ziua de 13 este considerată ca fiind una cu ghionion de foarte multă lume, dar nu este cazul Oanei Roman și al lui Marius Elisei, pentru că este cea în care s-au cunoscut. Au trecut 10 ani de atunci, iar fiica lui Petre Roman a transmis un mesaj cu totul și cu totul neașteptat în acest sens.

Zi de sărbătoare pentru Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au un mare motiv de sărbătoare astăzi, deoarece pe data 13 ianuarie, în urmă cu zece ani, s-au cunoscut. În tot acest timp, aceștia au trecut prin multe momente frumoase, dar și prin unele care i-au serios la încercare din multe puncte de vedere. Aceștia au făcut chiar și nunta la care au visat, iar când și-au dat seama că lucrurile nu mai funcționau între ei, au decis să divorțeze. Totul a decurs de minune, pentru că au semnat actele la notar, fără scandal și fără alte discuții în plus.

După câteva luni în care au stat separați și în care se vedeau doar de dragul copilului pe care îl au împreună, au reușit să își dea seama că nu pot sta departe unul de celălalt, așa că au decis să se împace, Isa fiind cea mai fericită în acest caz, deoarece își iubește în egală măsură părinții. Timpul a trecut, lucrurile dintre ei au început să meargă din ce în ce mai bine în familia acestora, iar astăzi, 13 ianuarie, se împlinesc 10 ani de când s-au cunoscut, iae datorită faptului că este o zi specială, fiica lui Petre Roman nu a dorit să o lase să treacă neoservată, așa că a transmis un mesaj plin de emoții, pe contul ei de Instagram, unde este foarte activă.

"Azi 10 ani. Prea mult si prea des privim in directii diferite.
"Ţi-aş spune ceva,
despre noi,
despre zăpada de-afară,
despre dragostea mea.
Ţi-aş spune ceva,
orice,
numai să nu crească iarba tăcerii între noi.
Ţi-aş spune ceva,
ce-ai ştiut,
sau ce ştiu,
dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi
şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu.",
a scris Oana Roman, în dreptul imaginii de pe Instagram.

În urmă cu doar câteva zile, partenera de viață a lui Marius Elisei a vorbit despre frumoasa lor relație presărată cu sare și piper, în care nu au avut parte doar de momente frumoase, așa cum se așteptau unii. Vedeta a decis chiar să scrie pe blog povestea lor, iar fanii au fost extrem de încântați de idee.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

”Pe 13 ianuarie sunt 10 ani de când ne-am cunoscut. S-a scris despre noi mai mult decât am vorbit noi despre noi. Mă gândesc să scriu eu un fel de scrisoare deschisă. Să spun și eu adevărul meu. Cu ocazia asta voi începe să scriu și pe blog”, le-a povestit vedeta fanilor de pe Instagram, zilele trecute.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.