Oana Roman a dat de pământ cu divele de la noi din țară, prin intermediul unei postări pe care a făcut-o pe contul ei de Instagram. Partenera de viață a lui Marius Elisei le-a comparat pe acestea cu vedetele din afară, iar conluzia la care a ajuns este una dură.

Ce a afirmat Oana Roman despre divele de la noi din țară

Oana Roman este o femeie sinceră și așa a fost de fiecare dată, motiv pentru care urmăritorii ei din mediul online o apreciază enorm. Vedeta își exprimă punctul de vedere despre orice subiect, indiferent de cât de dură ar fi opinia sa, iar asta îi determină pe toți cei care o urmăresc să fie foarte curioși și să îi adreseze multe întrebări, pe tot felul de teme, mai ales în timpul sesiunilor de întrebări și răspunsuri, pe care le organizează din când în când.

Deși are o viață ocupată, ea nu uită de fanii ei din mediul online, iar recent le-a făcut câteva dezvăluiri, într-un moment în care a simțit că nu mai poate ține doar pentru ea ceea ce gândește despre divele din România. Nu a dat niciun nume, deși poate avea pe cineva în gând, când a făcut aceste mărturisiri, dar asta nu i-a oprit pe fani să creadă că se referea, în mod special, la rivalele sale.

Partenera de viață a lui Marius Elisei a urmărit cu mare inters ceremonia Golden Globe Awards și analizat cu atenție starurile care au participat la eveniment și a observat că nu aveau extensii de păr sau de gene și nici buze imense sau silicoane, așa cum au multe dintre vedetele de la noi din țară. A fost impresionată că ele nu aveau cocuri de nașă sau un machiaj ieșit din comun, ci au ales să fie discrete și să aibă coafuri simple, iar Oana Roman crede că la noi este totul pe dos și că se promovează un tip de femeie care, după părerea sa, arată inuman.

”Aseară a fost ceremonia Golden Globe Awards. Au fost dive multe. Alea adevărate de la Hollywood. M-am uitat atent. Nici una nu avea: extensii de păr sau gene de alea fir cu fir de 5 cm, nu aveau buze imense și nici silicoane supradimensionate. Nu aveau sprâncene ciufulite și nici cocuri de nașă. Aveau machiaj mega discret, coafuri simple și arătau a femei, nu a androizi. Și mai ales, au personalitate, nu arată toate la fel. Pe la noi e fix invers...

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Multe culori pale, doar ici-colo câte o rochie în culori tari. Și multă simplitate. La noi e un dezastru, se promovează un tip de femeie care mi se pare că arată cumva inuman. Ies pe stradă și le văd că arată toate la fel și totul este exagerat. Păr, gene, unghii, buze, sâni, fese, haine... tot este supraexagerat”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.