Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor România, seara trecută, pentru că oamenii din fața micilor ecrane nu i-au oferit susținerea lor prin voturi. Vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile și a făcut primele declarații, după ce Daniel Pavel a transmis că ea părăsește competiția.

Maria Constantin, primele declarații după eliminare

Maria Constantin, Doc și Gheboasă au fost cei trei Faimoși în pericol de eliminare săptămâna aceasta. Primii doi au fost nominalizați de către cei care au obținut colanele de imunitate, iar cel din urmă a primit votul colectiv, după ce el însuși i-a rugat să facă lucrurile în felul acesta, pe motiv că nu își dorea nimic mai mult decât să se întoarcă acasă la viața lui, dar mai ales la iubita de care îi era dor la orice pas și căreia a zic că vrea să îi dăruiască un copil.

Daniel Pavel i-a respectat decizia lui Gheboasă de a pleca din concurs, i-a luat bandana, iar mai apoi a amintit că Maria Constantin este cea pentru care publicul a ales eliminarea din emisiune și a rugat-o să își exprime opinia despre Survivor România, dar și să menționeze cum a fost experiența pentru ea, chiar dacă nu a avut ocazia să se bucure prea mult de aceasta. Cântăreața a precizat că a avut câte ceva de învățat de la fiecare dintre colegii ei, fiind fericită că a avut ocazia să aibă o astfel de experiență.

Mai mult de atât, blondina a zis că este de părere că a reușit să își demonstreze ei însăși foarte multe lucruri, deși a rezistat în emisiune o singură săptămână, care oricum a trecut mult prea greu. A părăsit emisiunea cu lacrimi în ochi și deși și-ar fi dorit să stea mai mult, s-a bucurat că se va întoarce acasă la toți cei dragi. În competiție, cel mai bine s-a înțeles cu Vica Blochina, fapt pe care l-au remarcat și Faimoșii, mai ales că ele erau nedespărțite, motiv pentru care fosta balerină a început și ea să plângă.


"A fost o experiență Wow pentru mine. Cred că am învățat câte ceva de la fiecare coleg de-al meu în parte. Sunt fericită că am avut parte de o astfel de o experiență. De asemenea, cred că mi-am demonstrat suficient de multe lucruri chiar și într-o săptămână. Ceea ce nu știu oamenii de acasă e că aici parcă timpul trece mult mai greu. Mă bucur că poate am fost de folos cu ceva. Asta este, mă duc acasă, la familie", a declarat Maria Constantin, după eliminare.

Citeste si:
Alin Oprea și Medana, primele declarații despre nuntă: „Mă simt un...
Alin Oprea și Medana, primele...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.