Gheboasă și-a cerut eliminarea de la Survivor România, fapt pentru care cei de acasă nu l-au înțeles în mare parte. În timp ce unii au făcut glume pe seama deciziei lui realizând că trapperul chiar nu se regăsea pe insulă, alții l-au criticat dur în comentarii.

Gheboasă, eliminat din concurs

Săptămâna aceasta, jocul pentru iminunate a fost câștigat de Războinici, ceea ce a dus în mod clar la un consiliu în care Faimoșii au fost nevoiți să se nominalizeze. Gheboasă a profitat de ocazia și și-a rugat susținătorii să nu îl voteze, deoarece singura lui dorință este aceea de a pleca acasă, din mai multe motive. Artistul nu se regăsea pe insulă și nici nu putea să reziste fără mâncare, iar în doar câteva zile a cedat psihic și a ales ceea ce era mai bine pentru el.

Seara trecută, a avut surpriza de a realiza că oamenii chiar îl iubesc și îi oferă sprijin și atunci când nu și-l dorește în mod special, fiind așadar votat să rămână în concurs. A fost șocat, în clipa în care nu și-a auzit numele, iar la doar câteva minute după a răbufnit și a plecat de lângă colegii lui spunându-le atât celor prezenți la consiliu, cât și celor din fața micilor ecrane faptul că el renunță de bună voie și nesilit de nimeni. După ce s-a mai liniștit, a revenit alături de colegii lui, a explicat care este decizia lui și de ce a luat-o, a predat bandanda și și-a luat la revedere de la Faimoși.

Ceea ce am văzut, nu e un comportament pe care noi, la «Survivor», să-l apreciem. Nu uitați niciodată că cei de acasă sunt suverani.”, a zis Daniel Pavel, în timpul emisiunii.

Îndrăgitul trapper a realizat că emisiunea de la Pro TV nu este pentru oricine și că, în realitate, lucrurile nu sunt chiar atât de simple precum par. Pe internet, părerile despre cererea lui de a fi eliminat au fost împărțite. Unii i-au respectat decizia, în timp ce alții l-au criticat dur în secțiunea de comentarii, spunând că este slab și fără demnitate în mare parte.


„Cam mârlan, să fiu sincer! Nu așa se pleacă. Chiar începuse să-mi placă de el, era ambițios, dar totul are o limită a bunului simt. Mă bucur că a plecat după ultimul gest.”, „Se pare ca Gheboasa chiar a vrut sa plece acasă... Trist ca a cedat asa ușor. Putea de la bun început sa lase pe altul. Sunt mulți oameni ce vor acolo!”, „De foarte prost gust modul lui de a parasi Survivor!”, Ciudat omul… De ce a mai venit? A luat locul unui sportiv adevărat poate pentru că el e Gheboasă plăcut de tinerii de 14-15 ani. După comportamentul lui, nu merită să mai apăra la TV prea curând, în locul lui mi-ar fi rușine să merg la Măruță.”, „Saracu , am vazut fete de 15 ani mai puternice decat asta :)))”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.