Iulia Albu nu s-a putut abține și a comentat una dintre ținutele pe care Denise Rifai a decis să o poarte în cadrul unui eveniment. Criticul de modă a dat de pământ cu îndrăgita prezentatoare de la Kanal D. Iată ce a zis în cadrul emisiunii de la Antena Stars!

Ce a putut spune Iulia Albu despre ținuta aleasă de Denise Rifai

Nu mai este un secret pentru niciun fan al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” faptul că prezentatoarea este o mare iubitoare a hainelor negre. Vedeta alege calea sigură fiind, cel mai probabil, conștientă de faptul că în felul acesta nu are cum să dea greș. Deși s-a străduit să arate impecabil, Iulia Albu nu a fost deloc mulțumită de alegerea pe care a făcut-o moderatoarea, așa că a criticat-o dur în cadrul emisiunii Poliția Modei. Primul lucru pe care l-a observat a fost faptul că pantofii pe care îi purta nu erau mărimea potrivită.

”Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față, și nu e nevoie să-ți bagi șosetele în vârf, branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așează unde trebuie. Nu sunt neapărat pentru tocuri pe mochetă sau pe iarbă, și da, e adevărat că nu poți ști niciodată ce este pe jos la un eveniment”, a zis Iulia Albu despre prezentatoarea de la Kanal D, la Poliția Modei.

Nu a putut să treacă prea ușor cu vederea nici geanta lui Denise Rifai despre care a crezut inițial că este o pungă. Ca de fiecare dată, afirmațiile sale au stârnit amuzamentul celor din platou, care nu au putut fi la fel de duri ca și ea. Nu este singura persoană luată în vizor de criticul de modă, de-a lungul timpului, Iulia Albu fiind recunoscută pentru felul în care își exprimă opinia despre ținutele vedetelor.

Nu e o pungă? E o geantă?”, a mai zis Iulia Albu.

Nici colegul ei de platou, Ovidiu Buta, nu s-a putut abține să nu comenteze apariția vedetei la evenimentul respectiv și a zis că vedeta a arătat ”civilizat”, doar că ar fi trebuit să facă o altă alegere în ceea ce privește geanta, pentru că brandul este la vedere, acest lucru fiind inestetic după părerea sa. Opinia sa nu a fost una la fel de dură precum cea a Iuliei Albu, semn că Denise Rifai nu a fost un dezastru vestimentar, cum se întâmplă în cazul multora dintre persoanele publice de lan noi.

Citeste si:
Vica Blochina, invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fosta...
Vica Blochina, invitată la...

”O avem pe Denise Rifai la un eveniment arătând civilizat. Mai puțin geanta aia. Mă stresează când brandul e mult prea vizibil”, a zis Ovidiu Buta, în aceeași emisiune.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.