Luis Gabriel a oferit câteva declarații, de curând, în care a povestit care este relația cu frumoasa lui parteneră de viață, Haziran, după ce au devenit părinți. Iată ce s-a schimbat în viața lor, după venirea pe lume a copilului lor.

Luis Gabriel, despre relația cu Haziran

Luis Gabriel și Haziran au o relație frumoasă, care a evoluat destul de repede și de pe urma căreia a rezultat un copil, pe care vedeta l-a adus pe lume în luna iunie a anului trecut; ceea ce l-a determinat pe manelist să afirme faptul că 2022 a fost un an bun. Și-ar fi dorit, cu toate acestea, să îi poată oferi mai mult timp din timpul lui partenerei sale, doar că a avut multe cântări care i-au ocupat aproape tot timpul. Despre relația lor a zis că este cea mai frumoasă, pentru că ea este, în primul rând cea mai bună mămică pentru fiul lor.

„2022 a fost un an bun, dar simt că anul acesta va fi și mai bun din orice punct de vedere. Aș fi vrut să îi dau lui Haziran mai multă atenție, mai mult din timpul meu, din cauza cântărilor. Este cea mai frumoasă relație, pentru că mă uit la ea și este cea mai minunată mămică pe care am văzut-o eu, are foarte multă răbdare, este foarte iubitoare și blândă mereu”, a declarat Luis Gabriel, pentru Antena Stars.

Cunoscutul cântăreț de manele a mai mărturisit că, în momentele în care se află acasă, nu ezită să îi întindă o mână de ajutor, fiindcă este conștient de faptul că nici ei nu îi este ușor să crească un copil de una singură. Acesta o admiră pentru răbdarea de care dovadă, când vine vorba despre băiatul pe care îl au împreună, mai ales că este o femeie tânără care ar fi putut să aibă alte preocupări la vârsta sa.

„Nu există să aibă vreodată nervi, că se mai întâmplă, mai ales că ea e tânără și să ai atâta grijă și să stai cu atât de multă răbdare cu un copil la vârsta ei, e foarte important ce face, de asta o iubesc din ce în ce mai mult. Nu m-am gândit, dar se descurcă foarte bine și să o ajut când sunt acasă, să îi mai iau treaba din mână, pentru că așa mi se pare normal să îți ajuți soția”, a mai zis manelistul pentru sursa citată.

Citeste si:
Proteste chiar și în ziua în care Alexandra a fost condusă pe...
Proteste chiar și în ziua în...

Mai apoi, Luis Gabriel a dat de înțeles că deși are tot ceea ce și-a putut dori vreodată, el nu poate uita de unde a plecat și crede că nimeni nu ar trebui să facă asta. Cântărețul are aceiași prieteni pe care îi avea și când nu era cunoscut și același stil de viață, nefiind deloc genul de om care să se plângă că a avut un trecut dureros.

„Cum să uiți de unde ai plecat? Asta nu pot să o cred. Am aceiași prieteni, același anturaj, același stil de viață pe care îl aveam și înainte. Nu sunt un om care să mă plâng că am avut trecut dureros. Îmi permiteam, bine nu îmi permiteam ce am acum”, a adăugat el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2023 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.