Bia Khalifa a făcut o serie de declarații sincere despre activitatea sa din mediul online, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a adus vorba și de cheltuielile sale lunare, dar a le-a desființat și pe multe dintre colegele sale de breală.

Bia Khalifa, despre activitatea sa din mediul online

Bia Khalifa este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut pentru adulți de la noi din țară. Blondina câștigă bani frumoși de pe urma activătății sale și chiar dacă unii au criticat-o dur pentru acest lucru, ea nu le-a dat importanță, ci și-a văzut de viața sa în continuare. Ea a decis să își facă un cont pe platforma OnlyFans, după ce a văzut că o tipă pe care o urmărea pe rețelele sociale avea la rândul lui. A fost curioasă, a încercat, iar acum tipul acesta de conținut îi ocupă o mare parte a timpului, ci reprezintă o sursă de venit.

„Păi era o tipă pe care o urmăream eu, bună rău de tot, frumoasă, din USA. Și tipa, studentă la facultate, tot vedeam poze mai așa, link in bio, OnlyFans, hai să-mi fac și eu. Câteva luni am făcut cu VPN pentru că am zis că nu eram pregătită, oricum lumea nu era pregătită atunci pentru OnlyFans. Când am dezactivat VPN-ul mi-am dat seama că oricum aflau că aveam link-ul în bio. Nu făceam foarte mulți bani la început, făceam, cred că, 1.000 sau 2.000 de euro pe lună, puțin.”, a declarat Bia Khalifa, pentru cancan.ro.

Mai apoi, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost întrebată dacă reușește să își întrețină și familia din banii pe care îi câștigă, iar ea a explicat că aceștia nu au nevoie de banii ei, pentru că toți o duc bine din acest punct de vedere. Bunica ei are propriile afaceri, iar tatăl ei are o firmă de construcții în Palma de Mallorca și chiar a zis că dacă reușește să își ia permisul, îi va cumpăra mașina pe care și-o dorește cu adevărat.

„Eu vin dintr-o familie muncitoare și bunica mea are păstrăvărie, are pensiune, are fermă. Adică se descurcă toți. Tata are firmă de construcții și e în Palma de Mallorca, îi merge foarte, foarte bine. Mi-a și zis că dacă iau permisul îmi ia mașina pe care mi-o doresc. Și nimeni n-o să se aștepte la asta. Eu vreau o mașină vintage, de aia care nu se mai găsește. Și mi-a propus că o să mi-o cumpere.”, a adăugat blondina.

Citeste si:
Suma medie pe care românii o cheltuie anual pe cadouri
Suma medie pe care românii o...

Nu s-a putut abține nici să discute despre fetele care au urmat-o și care și-au făcut conturi pe platforma respectivă, deși o judecau pe ea pentru asta. Bia Khalifa a mai zis și că persoanele respective au copiat-o și că a devenit un trend ca ele să se cupleze cu foștii săi parteneri de viață.

„Toate fetele care m-au judecat pe mine că fac OnlyFans, acum fac ce fac eu, se iau după mine. Mi-e foarte greu să-mi țin proiectele în exclusivitate, pentru că dacă eu cumva îți zic ție ceva, gata se apucă una să facă ce fac eu. Le dau idei, fără mine n-ar putea să reziste fetele astea. Și plus că au venit multe videochatiste care-și vând clipuri de 20 de minute cu 3 dolari. Niște ieftine.

Mai nou, și cu cine stau împreună, dacă am un gagic sau dacă poate îmi place de unul și mă culc cu el de câteva ori sau așa… ocazional, nu trebuie să am o relație neapărat, se bagă peste ei. E un trend să fii cu foștii Biei Khalifa.”, a mai zis Bia Khalifa.

Citeste si:
Dana Roba a revenit la muncă. Make-up artista, mesaj impresionant:...
Dana Roba a revenit la muncă....


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.