Bia Khalifa a acceptat invitația Oanei Radu de a purta o discuție cât se poate de sinceră în cadrul emisiunii sale online, „Detectorul de minciuni”. În cadrul acesteia, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a dat foarte multe detalii din viața privată, vorbind inclusiv despre iubit, nuntă, dar și copii.

Bia Khalifa a vorbit despre iubitul ei

Bia Khalifa a devenit cunoscută în mediul online, mai ales datorită conținutului pentru adulți pe care îl face. Aceasta a adunat mii de urmăritori care plătesc bani frumoși, pentru a-i urmări conținutul, iar după ce a acceptat provocarea de a participa la îndrăgita emisiune, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a atras și mai mult atenția asupra sa. Blondina nu s-a comportat tocmain bine cu colegii ei din concurs, ceea ce i-a adus și mai multe critici și chiar a fost eliminată din cauza comportamentului nepotrivit pe care l-a avut.

Recent, ea a fost prezentă în emisiunea „Detectorul de minciuni” prezentată de Oana Radu în mediul online, unde a primit pe lângă altele și niște întrebări care au pus-o în dificultate. La un moment dat, creatoarea de conținut pentru adulți a vorbit și despre partenerul ei de viață căruia i-a dezvăluit identitatea și alături de care are planuri serioase de viitor.

Ei bine, Bia Khalifa formează un cuplu cu ERPS și chiar s-a mutat împreună cu el, după spusele vedetei. Este foarte fericită alături de el, iar asta este tot ceea ce contează cub adevărat. Vedeta a avut tot timpul zâmbetul pe buze când a vorbit despre relația lor, semn că lucrurile merg de minune.

”Iubitul meu actual este ERPS. Suntem împreună de mult timp. Suntem foarte fericiți. Locuim împreună, singuri”, a povestit Bia Khalifa, în cadrul emisiunii.

Bia Khalifa a mai zis și că își dorește să facă nunta cu partenerul ei de viață, la un moment dat, dar vrea și un copil cu el, care să aibă ochii albaștri ca și ERPS.

”Nu știu cum să îmi imaginez nunta noastră. Dar, bineînțeles că mi-aș dori. Cine nu și-ar dori? Mi-aș dori să am și un copil cu ochi albaștri cum îi are și el. Chiar înainte să vin aici am exersat pentru copil. Eu am nevoie de dimineață de doza mea de fericire. Așa mă trezește el pe mine”, a mai zis ea.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.