Irina Rimes și iubitul ei, David, par foarte pregătiți pentru a-și duce relația la un alt nivel, iar de curând artista a dat o serie de declarații despre acest subiect pe care multe femei de vârsta sa îl consideră unul sensibil. Iată ce a mărturisit cântăreața.

Irina Rimes, declarații despre copil

Când a venit vorba despre relațiile sale, Irina Rimes a fost mereu o persoană foarte discretă. Cântăreața a preferat să le facă fanilor cunoscute poveștile sale de iubire prin intermediul pieselor pe care le-a lansat de-a lungul timpului, ci nu atrăgând atenția asupra sa în alte moduri. Una dintre marile sale iubiri a fost Andi Bănică, bărbatul cu care s-a căsătorit și de care a divorțat la scurt timp după aceea. S-a iubit și cu Killa Fonic, cel despre care a scris un album și după care a suferit o vremea îndelungată.

Mai apoi, a decis să formeze un cuplu cu unul dintre colegii ei de trupă, cel căruia i-a scris piesa „Nu știi tu să fii bărbat”, iar acum este împreună cu David Goldcher, alături de care are planuri serioase de viitor și care o face fericită din toate punctele de vedere. Fanii ei au fost uimiți, când au văzut că, în sfârșit, artista lor preferată se afișează cu un bărbat. Recent, cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță misterioasă despre care nu le-au dat prea multe detalii fanilor ei, dar de care părea foarte încântată.

Antrenoarea de la Vocea României nu are doar planuri de scurtă durată cu iubitul ei, ci a luat deja în calcul varianta de a aduce pe lume un copil, fiind de părere că acesta nu trebuie să îi încurce deloc în călătoria lor, ci să le fie alături. Irina Rimes a spus că, dacă va veni în viața lor un copil, acesta va merge cu ei la concerte, în călătorii și va asculta muzică zilnic, da va sta și la studio precum părinții săi.

„Mă gândesc că un copil trebuie să facă parte din călătoria ta. Să nu te oprească, ci să te acompanieze. Ăsta va fi cazul nostru, dacă va veni un copil, el va veni cu noi la concerte, va merge cu noi în călătorii, va asculta muzică zilnic și va sta în studio”, a declarat Irina Rimes, pentru PRO TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.