Internetul s-a împărțit în două tabere: cei care sunt de partea Irinei Rimes și cei care au trecut de partea lui Killa Fonic, după ce artistul și-a lansat albumul, iar într-una dintre piese este menționată și fosta lui parteneră de viață.

Irina Rimes vs. Killa Fonic

În trecut, Irina Rimes și Killa Fonic au format un cuplu și chiar dacă la vremea aceea și-au ținut iubirea departe de camerele de filmat, artista a vorbit despre povestea lor de iubire în piesele pe care le-a lansat de-a lungul timpului și care au ajuns repede la inimile fanilor. Au trecut cinci de atunci, iar recent Killa Fonic a lansat albumul „Osvaldo”, care îi este dedicat tatălui său, care s-a stins din viață anul acesta și chiar dacă este cu adevărat o operă de artă, fanii nu au mai putut fi atenți la acest aspect, după ce au ascultat versurile dedicate fostei partenere.

Piesa în care este menționată Irina Rimes și în care artistul vorbește pe scurt despre povestea lor de iubire se numește „Bucarest-Milano”. Ceea ce i-a deranjat pe fanii lui nu sunt neapărat versurile despre fosta lui parteneră de viață sau cele în care face referire la bandana pe care i-a oferit-o, ci felul în care a zis-o, menționând-o la final și pe actuala lui iubită, despre care a precizat că îl iubește mai mult decât o face ea. Astfel, sute de oameni au spus că nu vor mai asculta niciodată melodiile lui Killa Fonic și s-au declarat dezamăgiți de felul în care a procedat.

Ei bine, după ce piesa asta a fost ascultată de zeci de mii de oameni, mulți au preferat să îi sară în apărare Irinei Rimes și au făcut TikTok-uri pe multe dintre piesele lansate de ea în trecut, care îi sunt dedicate cântărețului. Unii sunt de părere că gestul lui este unul greșit și nu au ezitat să își exprime nemulțumirea în fața celorlalți.

„Irina, nu uita, ți-am dăruit povești, bandana/ Sex, zâmbești, încă miroase a marijuana/ Mai mult nu spun, știi, nu sunt sifon-na-na/ Îmi pare rău, dar mă iubește mai mult Dana”, sunt versurile de pe „Bucarest-Milano” care au dezamăgit pe toată lumea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2022 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.