Viața lui George Mihăiță s-a schimbat enorm, după ce au apărut în serialul „Clanul”, deși are ani buni de carieră în spate și lumea îl cunoștea cu mult înainte de a începe filmările pentru acest proiect. Rolul său a prins foarte bine la public, iar asta nu poate decât să îi aducă zâmbetul pe buze.

George Mihăiță, despre rolul său din „Clanul”

Rolul lui Bebe Măcelaru pe care George Mihăiță l-a primit în serialul „Clanul” de la Pro TV a venit la pachet cu o serie de responsabilități, dar și cu multe schimbări în viața sa. După ce l-au urmărit în cadrul proiectului, au început să îl oprească oamenii pe stradă, semn că a prins foarte bine rolul său. Marele actor este extrem de fericit și pentru faptul că face parte dintr-o echipă fantastică, despre care vorbește frumos ori de câte ori are ocazia.

“Sunt sănătos. Da, da, mă opreşte lumea pe stradă. A prins foarte, foarte bine serialul şi rolul meu, la fel. Sunt într-o echipă fantastică! Vorbesc de toată echipa. De la Vlădică, la Opincă, cum se spune. O întâlnire pe care sunt fericit că am avut-o.”, a declarat George Mihăiță pentru click.ro.


Nu este pentru prima dată când marele actor George Mihăiță primește un rol negativ și se pare că Anghel Damian, partenerul de viață al lui Theo Rose, a vrut neapărat ca el să fie cel care primește rolul lui Bebe Măcelaru. Acesta nu doar că s-a descurcat de minune, dar a fost clar pentru toată lumea că rolul acesta i s-a potrivit ca o mănușă și că viziunea regizorului nu a fost una greșită.

“Da, într-adevăr. Am mai jucat roluri negative. Ca dovadă, Anghel Damian e cel care a dorit ca eu să joc în acest serial, altfel nu apăream. Dar el s-a impus şi a spus: ‘Vreau să joace George Mihăiţă’! A jucat o carte extraordinară şi a câştigat.“, a mai zis actorul, pentru sursa citată.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

În serialul de la Pro TV mai joacă și alte vedete de la noi din țară, printre care se află Theo Rose și Jojo, despre care marele actor și-a dat și el cu părerea. Despre partenera de viață a lui Paul Ipate a zis că este o actriță foarte bună alături de care a mai jucat cu ea, pe scenă, la Teatrul de Comedie în piesa „Poker”. Theo Rose a fost o reală surpriză pentru George Mihăiță, pentru că i-a depășit orice fel de așteptare.

“Jojo este o actriţă foarte bună. Eu am jucat cu ea, pe scenă, la Teatrul de Comedie, în „Poker”, a lui Alexandru Tocilescu. Excelentă, excelentă! Theo Rose, o mare surpriză! Şi toţi cei tineri… e o bucurie să joc într-o echipă tânără şi să ne fim de folos unii altora.”, a adăugat George Mihăiță.

Citeste si:
Nicole Cherry a dat cărțile pe față. Cum se descurcă în rolul de...
Nicole Cherry a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2023 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.