Cristina Cioran are serioase probleme de sănătate și le-a vorbit fanilor săi de pe rețelele sociale despre starea sa. Vedeta este foarte îngrijorată, mai ales din cauza faptului că s-ar putea îmbolnăvi și fiica ei.

Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran

Problemele se țin lanț pentru Cristina Cioran, după ce s-a întâlnit cu fostul ei partener de viață și s-au certat în plină stradă. Aceștia și-au propus să se întâlnească, au mers în mall și au servit masa, de dragul copilului pe care îl au împreună, doar că revederea lor nu a fost tocmai cea la care se așteptau. Niște imagini în care aceștia se certau în plină stradă au început să circule pe internet, motiv pentru care a simțit nevoia să vină cu o serie de explicații pentru fanii ei care nu au înțeles exact ce s-a întâmplat acolo.

Cristina Cioran este o femeie ocupată, iar viața de mamă este cea care îi ocupă, de fapt, cea mai mare parte a timpului. Vedeta a devenit părinte la o vârstă înaintată, pentru că și-a dorit extrem de tare un copil și numai ea știe cât de tare s-a chinuit în timpul sarcinii, dar și după ce fiica ei a fost născută cu mult înainte de termen. Oricât de multe lucruri ar avea de făcut, blondina își face timp și pentru a sta de vorbă cu admiratorii ei din mediul online, pe care îi ține la curent cu tot ceea ce se petrece în viața sa.

Astăzi, vedeta le-a dat urmăritorilor ei o veste nu tocmai bună. Cristina Cioran s-a ales cu o gripă care a venit la pachet cu tuse, frisoane, dar și cu febră. De teamă să nu se îmbolnăvească și Ema, ea a decis să se izoleze într-o cameră, în speranța că îi va trece repede.

„La ce nu mă așteptam eu în dimineața asta? La o gripă. Tuse, frisoane, febră. Stau izolată într-o cameră ca sa nu ajungă și la bebelină. Sper din suflet că nu i-am dat-o zilele trecute. M-a dat peste, deja dorm de o zi jumate. Îmi arde tot. Mă doare corpul. Mă dor mușchii. Mă doare tot. Capul, gătul, tusea asta care este oribilă, mâinile, tot. Sper să îmi treacă mai repede.”, a spus Cristina Cioran, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2023 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.