Surpriză mare pentru fanii Marei Bănică de pe Instagram. Jurnalista a postat prima imagine cu fiica sa, iar oamenii i-au transmis în comentarii toate gândurile lor bune. Iată ce i-au zis vedetei, în dreptul imaginii cu pricina.

Cum arată fiica Marei Bănică

Mara Bănică este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, iar după ce a devenit mamă s-a simțit cu adevărat fericită. Aceasta a devenit cunoscută publicului larg datorită aparițiilor pe care le-a avut în cadrul emisiunii „Acces Direct”. De asemenea a fost concurentă și la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde a reușit să le câștige simpatia colegilor ei, pentru că s-a comportat frumos cu cei mai mulți dintre ei.

Mai apoi, au avut loc niște schimbări majore în viața sa și și-a dorit să devină mamă pentru a doua oară. Nu i-a fost deloc ușor și a avut perioade în care nici măcar nu avea puterea să se ridice din pat, dar nu a regretat nimic, fiindcă a fost ceea ce și-a dorit și pentru că a fost de părere că bebelușul ei merită orice sacrificiu, indiferent de cât de greu i-ar fi. Mai mult de atât, jurnalista a fost foarte discretă în ceea ce o privește pe fiica ei și a ținut-o departe de camerele de filmat până acum câteva ore, când a apărut pe Instagram în compania ei.

Având în vedere că este pentru prima dată când vedeta postează o imagine cu fiica sa, oamenii care o urmăresc nu s-au putut abține să nu îi dea tot felul de comentarii. Aceștia se bucură pentru Mara Bănică și sunt, de asemenea, încântați că a decis să le facă și lor cunoștință, la începutul anului, cu minunea pe care a adus-o pe lume și de care este tare mândră.


„Dulceață mica❤️❤️❤️”, „Să-ți trăiască să te bucuri alături de iei amândoi! ❤️❤️”, „Ce dulcica este fetita! O minune ! Va fi isteață și cu carisma ca și mama ei,desigur”, „O scumpete de copil să vă trăiască să fie sănătos!😍”, „Minunata, sa fie sănătoasă și fericita, sa va bucure viata!❤️”, „La multi ani!🥂❤ Ce minune ,o bijuterie,sa ti traiasca👍❤❤❤”, „ ”, „Ce drăguță!Sa va bucurați de ea!”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de jurnalistă.

Citeste si:
Interesul crescut al româncelor pentru portrete foto în stil fine art
Interesul crescut al...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.