Mara Bănică a trecut prin clipe de coșmar, după pierderea tatălui său care s-a stins din viață, după ce a făcut o pneumonie în urmă cu câteva săptămâni. Jurnalista a slăbit nici mai mult, nici mai puțin de 7 kilograme, semn că a fost afectată serios de situație.

Mara Bănică, despre pierderea tatălui său

Pentru Mara Bănică, tatăl ei a fost un model demn de urmat și un bărbat apreciat de întreaga sa familie. A avut extrem de multe lucruri de învățat de la el și îi este recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru ea, înainte de a trece în neființă. Jurnalistei i-a fost extrem de greu să accepte ideea că nu mai este printre noi și încă învață cum să trăiască fără el, mai ales că eveau o legătură specială și vorbeau foarte des. Acesta s-a stins din viață, la scurt timp după ce a făcut o pneumonie, din cauza căreia nu s-ar fi ajuns aici, dacă ar fi fost tratată la momentul potrivit.

De curând, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde printre altele a vorbit și despre regretatul ei tată căruia îi simte lipsa. Ea a mărturisit că părintele ai trecut prin multe cumpene de-a lungul anilor, dar faptul că s-a îmbolnăvit în toamna acestui an i-a pus capac. Din câte a zis chiar ea, acesta a mai fost pe punctul de a-și pierde viața și în urmă cu 12 ani, din cauza cancerului la vezică, moment în care a simțit nevoia să îi transmită fiicei sale un lucru pe care, pe patul de spital, l-a considerat ca fiind extrem de important.

„A trecut peste niște cumpene grele în viața lui. A avut un cancer într-un stadiu foarte avansat și a scăpat. A avut un cancer la vezică, stadiul IV. Nu a făcut o zi de citostatice. Înainte de ultima operație, simțeam că vrea să-și ia la revedere și mi-a spus așa: ‘Îmi cer iertare, pentru că atunci când ți-am dezvoltat dragostea pentru literatură, am uitat să-ți spun că poveștile de dragoste din cărți sunt ficțiune.”, a declarat Mara Bănică, la Pro TV.

Faptul că i-a avut aproape pe părinții ei a fost o binecuvântare pentru ea. Vedeta a învățat, printre altele, ce înseamnă cu adevărat iubirea și este recunoscătoare pentru asta. Părinții aveau o căsnicie de mai bine de 50 de ani, lucru pe care Mara Bănică îl consideră rar în lumea în care trăim.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

La final, având în vedere că tatăl lui s-a stins din viață din cauza unei pneumonii, jurnalista a sfătuit telespectatorii să își convingă părinții să facă o radiografie la plămâni, dacă au făcut Covid-19, deoarece le poate salva viața.

„A murit dintr-o banală pneumonie în 2022. Îi rog pe toți cei de acasă, pe copiii care aveți părinți mai în vârstă, convingeți-i să facă acea radiografie la plămâni dacă au avut Covid. Abia acum am aflat. Tata nu a mers, mama a mers. Rămâne o pojghiță pe plămân, la unii oameni. Poate fi îndepărtată simplu, cu un tratament. Dacă nu știi de ea, la prima răceală riști să mori de bronhopneumonie.”, a adăugat Mara Bănică.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2022 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.