Mara Bănică este în doliu, după ce tatăl acesteia s-a stins din viață. Bărbatul a decedat, în urmă cu doar câteva ore, iar jurnalista a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, unde este urmărită de mii de oamenii.

Durere mare pentru Mara Bănică

Mara Bănică trece prin niște clipe groaznice și le-a vorbit fanilor ei despre perioada grea pe care o traversează. Tatăl jurnalistei s-a stins din viață, iar ea este devastată de durere și a transmis un mesaje emoționant în mediul online, pentru ca toată lumea să fie la curent cu ceea ce se petrece. Îi este greu să creadă că părintele său nu mai este printre noi și nu își poate reveni din șoc.

Jurnalista, dar și familia ei sunt anesteziați de durere, după cum chiar ea s-a exprimat, iar clipele acestea sunt unele greu de suportat pentru oricine. Vedeta era foarte apropiată de cel care i-a dat viață și se gândește cu groază la momentul în care îl va conduce pe ultimul drum, mai ales că a murit mult prea devreme și când nimeni nu se aștepta la una ca asta.

Mara Bănică, în mesajul pe care l-a postat pe rețelele sociale, ea a precizat că trupul neînsuflețit al tatălui ei va fi depus vineri, ora 14.00, la biserica Sfântul Gheorghe Nou, urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc sâmbătă, la ora 12:00 la aceeași biserică. Ea a ținut, la final, să îi mulțumească regretatului ei tată pentru tot ceea ce a făcut pentru ea, deoarece el este cel căruia îi datorează totul și a mai menționat că îl iubește până la cer și înapoi. Oamenii sunt alături de ea și și-au exprimat regretul în secțiunea de comentarii.

“Tata s-a stins astăzi dimineață. Suntem șocați. Anesteziați. Muți de durere. Îl vom depune mâine, la ora 14.00, la biserica Sfântul Gheorghe Nou. Slujba de înmormântare va fi sâmbătă, la ora 12.00, la biserică.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Dumnezeu să te Ierte si să te Odihnească, tati! Te iubesc până la cer, acolo unde te-ai dus acum, și înapoi. Îți mulțumesc pentru tot ce sunt. Pentru că tot ce sunt îți datorez ție.”, a scris Mara Bănică, pe Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.