Mitică Popescu s-a stins din viață, în cursul zilei de marți 4 ianuarie. Marele actor avea vârsta de 86 de ani și se confrunta cu niște probleme de sănătate serioase, din cauza cărora trupul lui a cedat. Ce a transmis familia lui în ceea ce privește pierderea suferită.

Mitică Popescu a murit, la vârsta de 86 de ani

Mitică Popescu s-a născut la data de 2 decembrie 1936 în București și și-a pierdut viața 86 de ani mai târziu, la 4 ianuarie 2023, după ce a stat aproximativ o lună internat în Spitalul Elias din Capitală, medicul Silvius Negoiţă fiind cel care a confirmat această informație. Tot reprezentanții spitalului au fost și cei care au dat trista veste a morții sale.

Familia marelui actor a transmis, la scurt timp după moartea acestuia, un mesaj prin intermediul căruia a zis că Mitică Popescu și-a pierdut viața din cauza unor afecțiuni grave, în urma unei suferințe de scurtă durată. Tot cei dragi lui au mai zis că el a înfruntat totul, până în ultimul moment, cu un simț al umorului care l-a caracterizat de-a lungul vieții sale, dar și cu foarte mult curaj. Medicii au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a-l salva, doar că boala de care acesta a suferit a fost una mult prea puternică.

Despre ultimii din viața regretatului actor, cei din familie au transmis faptul că i-a trăit cu demnitate, în confortul pe care îl merita, având în vedera cariera de succes și de lungă durată pe care a avut-o. Deși nu a mai apărut atât de des pe micille ecrane, Mitică Popescu a avut parte de toată dragostea și admirația oamenilor care l-au întâlnit și care l-au cunoscut.

„Îndrăgitul actor Mitică Popescu s-a stins din viață după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată. A înfruntat totul până în ultimele clipe cu curaj și cu simțul umorului care l-a făcut atât de deosebit printre „monștrii sacri” ai teatrului și filmului românesc. S-a încercat tot posibilul de către personalul medical, care merită recunoștință, dar boala n-a putut fi învinsă.

Citeste si:
A murit mama lui Cătălin Bordea: „Am avut un an greu”
A murit mama lui Cătălin...

Mitică Popescu și-a trăit ultimii ani din viață cu demnitate și în confortul meritat după o îndelungată carieră de succes. Chiar dacă a mai avut puține apariții publice, s-a bucurat tot timpul de dragostea și admirația tuturor celor care l-au cunoscut sau întâlnit, de respectul și prietenia unanimă a membrilor activi din galeria clubului Rapid București, de afecțiunea și căldura familiei care i-a fost mereu alături”, a transmis familia lui Mitică Popescu într-un comunicat, conform hotnews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.