Mircea Badea a avut probleme serioase cu banii în trecut, iar recent le-a povestit oamenilor care stau cu ochii pe el și care îl cunosc încă de pe la începutul carierei sale cum s-a descurcat. Avea doar 30 de ani, era șomer și murea de foame, după cum chiar el a zis.

Mircea Badea, despre problemele cu banii care s-a confruntat

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi din țară și are ani mulți de carieră în spate. De asemenea, se poate declara un om împlinit din toate punctele de vedere, pentru că a reușit să facă tot ceea ce și-a propus și numai el știe cât de greu i-a fost drumul până a ajunge unde este acum. Acesta a oferit câteva declarații foarte interesante, în cadrul unei emisiuni TV în cadrul căreia a fost invitat, despre una dinte cele mai grele perioade din viața sa.

Avea 30 de ani, era cunoscut de multă lume, dar nu era fericit deloc și nici nu avea bani. A fost îngrozitor, din cauza faptului că era șomer și că nu avea un leu în buzunar, iar faptul că era recunoscut și felicitat de oameni pe stradă nu îl încălzea cu absolut nimic. I-ar fi plăcut să fie talentat la scris și să facă niște tratate în care să le vorbească oam oamenilor despre demonii lui interiori și despre cât de greu i-a fost în perioada respectivă, când era să moară de foame.

„Eu la 30 de ani, deci de ziua mea, clar eram șomer și muritor de foame. A fost horror! Am avut multe perioade cu adevărat oribile din multe puncte de vedere. Unele din motive exterioare, altele din motive interioare. Adică aș putea, dacă aș ști să scriu și m-aş pricepe la treaba asta, aș putea să scriu niște tratate despre demonii interiori. Cum era să mor de foame și să te cunoască toată lumea? Nasol!

Vreau să spun că cercetam rubricile pe vremuri cu locuri de muncă. De altfel, pentru mine n-a fost ceva nou, pentru că eu mai murisem de foame și când făceam matinal cu doamna Teo Trandafir. Noi am vrut să ne angajăm, deci să ne luăm un al doilea serviciu. Aveam trei ore de matinal, cum s-ar spune mai nou, matinalul de dimineață și ne-am gândit: bă, restul zilei ce facem? Să muncim dracului, să mâncăm.”, a declarat Mircea Badea, în cadrul unei emisiuni, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

În cadrul aceleiași emisiuni, acesta a recunoscut că nu o ducea prea bine din punct de vedere financiar nici pe vremea când făcea matinal cu Teo Trandafir, când pentru a putea trăi de pe o zi pe alta, avea nevoie de un al doilea job. Din păcate, nimeni nu dorea să îi întindă o mână de ajutor și să îl angajeze, deși aplicase în cel puțin 20 de locuri. A fost la câteva interviuri, dar nimic mai mult, iar din acest motiv a suferit enorm.

„Și am fost și ne-am depus CV-uri pe vremea aia, de la firme auto, inclusiv la firmele de telefonie mobilă să ne angajăm la call-center. Nu ne angajau pe nicăieri, să ne înțelegem. Adică am încercat în cel puțin 20 de locuri și am ajuns și la brațele de muncă, adică la Oficiul Forțelor de Muncă, sector nu mai știu care și am depus acolo, ne-au luat ăia în evidență. Făcusem asta și a fost un eșec total. Adică nu ne-a angajat nimeni. Ne-au chemat la câteva interviuri, dar acolo cred că nu ne-am calificat.”, a mai declarat el.

Citeste si:
Romică Țociu și Mircea Radu, mesaje dureroase după decesul lui...
Romică Țociu și Mircea Radu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2023 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.