Anul nou nu a început deloc bine pentru Elwira și Mihai Petre, iar cei doi soți au vorbit despre acest lucru recent. Și-ar fi dorit să se bucure de această perioadă, doar că problemele de sănătate pe care le au i-au împiedicat să facă lucrul acesta. Ce li s-a întâmplat, de fapt, celor doi soți.

Elwira și Mihai Petre, un început de an greu

Dacă unele persoane publice au început anul în forță, nu este cazul Elwirei și al lui Mihai Petre. Multe vedete au fost pe scenă în noaptea dintre ani, au petrecut așa cum au știut mai bine și au intrat în noul an așa cum trebuie, dar foștii concurenți de la Asia Express nu au putut avea parte de asemenea momente din cauza problemelor de sănătate care le-au dat mari bătăi de cap. Din nefericire, milioane de români au trecut prin aceeași situație la finalul anului, dar nu au avut nicio putere în acest sens.

Indiferent de problemele pe care le-ar avea sau cât de ocupat ar fi, Mihai Petre nu uită să fie activ în mediul online, unde oamenii așteaptă să aud mereu vești de la el sau, pur și simplu, își doresc să vadă ce mai face, în ce proiecte s-a mai implicat sau în ce vacanță a plecat alături de familia sa. Știind, cel mai probabil, cât de importante-s unele lucruri pentru fanii lui de pe rețelele sociale, dansatorul nu uită niciodată să îi țină la curent cu tot ceea ce face.

Ei bine, la începutul acestui an, Mihai Petre nu a avut deloc vești bune pentru urmăritorii lui de pe Instagram, ba chiar le-a spus acestora că a început 2023 cu stângul. Se pare că toți cei din familie sunt supecți de gripă. Aceștia aveau nevoie de niște medicamente pe care nu le găseau în farmacii, dar le este recunoscător vecinilor pentru că le-au întins o mână de ajutor în aceste momente dificile. La final, le-a mai zis fanilor să fie foarte atenți în această perioadă.

„Noi am început anul cu stângul. Suntem cu toții suspecți de gripă. Problema e că nu se găsesc în farmacii medicamentele de care avem nevoie. Noi am avut noroc cu vecinii. Aveți mare grijă și voi că bântuie o gripă nasoală. Să aveți un an nou cu sănătate”, a transmis Mihai Petre, în mediul online.

Citeste si:
Au trecut cinci luni de când Brigitte Pastramă s-a mutat în Dubai....
Au trecut cinci luni de când...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.