Ruby și-a amintit cum erau sărbătorile pentru ea și pentru femeia care a crescut-o, pe vremea când era doar un copil. Anii au trecut, vremurile s-au schimbat, iar Crăciunul și Revelionul nu mai sunt cum erau, mai ales că artista este mai mereu plecată la concerte la finalul anuluil.

Ruby, amintiri din copilărie despre sărbătorile de iarnă

Finalul anului este momentul perfect pentru oamenii de pretutindeni să privească în urmă și să vadă tot ceea ce au realizat în lunile anterioare, fie că este vorba sau nu despre lucrurile materiale. Unii sunt fericiți și se bucură de rezultate, în timp ce alții sunt dezamăgiți și pun presiune asupra lor, pentru ca anul viitor să depună mai mult efort și să de descurce mai bine. În timp ce oamenii își fac tot felul de griji, Ruby și-a amintit cum erau sărbătorile de iarnă pentru ea și pentru bunica ei, în copilărie.

Artista a declarat că, în fiecare an, de , stătea alături de bunica sa, se juca mereu cu aceasta, iar după terminarea Crăciunului, scoatea bradul în fața porții cu toate bomboanele desfăcute și îl mai împodobea o dată. În ziua de astăzi, lucururile stau puțin diferit, pentru că artista are de cele mai multe ori treabă, susține concerte sau merge la emisiuni, tocmai de aceea nu își mai face planuri de sărbători.

"De Crăciun și Revelion eram mereu eu și mamaia. Mă jucam mereu și după ce se termina Crăciunul scoteam bradul în fața porții cu toate bombonelele desfăcute și îl mai împodobeam o dată. Eram eu cu mamaia în principiu de Sărbători, eu cu mamaia am fost întotdeauna.

În prezent, de cele mai multe ori eu am treabă, ori concerte, ori emisiuni și nu ne foarte multe planuri de sărbători. Stăm la masă ziua și cam atât", a declarat Ruby, pentru wowbiz.ro.


Ruby și femeia care a crescut-o sunt foarte apropiate, iar artista încearcă să petreacă tot mai mult timp cu ea, să aibă grijă de aceasta atunci când are nevoie și să își facă amintiri frumoase cu ea, despre care poate vorbi și peste ani. De exemplu, cântăreața încearcă să facă tot felul de glume cu ea, fiindcă ține la ele și chiar îi plac. Despre bunica sa, bruneta a mai zis că îi place să danseze și să cânte prin casă și că vorbește mult, dar o iubește la nebunie și ar face orice pentru ea.

Citeste si:
Altex începe campania Black Friday de iarnă
Altex începe campania Black...

"Eu îi fac fel și fel de glume! De exemplu, aseară îi spuneam să tacă pentru că nu auzeam la televizor și ea se oftica foarte tare. Îi place, fac glume de toate felurile cu mamaia, dar să știi că uite supărăcioasă nu e niciodată. Ea ține la glume și chiar îi place.

Dacă eu nu le fac, le caută ea singură.(...) Dansează, începe să defileze prin casă, începe să pună întrebări stupide doar așa ca să fie băgată în seamă, vorbește într-una. Parcă e în adolescență așa mamaia acum", a mai zis artista.

Vedeta i-a făcut femeii mai multe farse de-a lungul anilor, iar despre una dintre ele pe care ea o consideră cea mai tare a vorbit în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent.

"Dormea și i-am spus că avem musafiri și ea doarme în sufragerie nu vrea să se mute în dormitor. I-am spus că avem musafiri și imediat s-a trezit, a fost dreaptă în canapea și se chinuia să își dea halatul jos de pe ea. S-a dus la baie, și-a făcut părul, s-a aranjat.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Noi am plecat din casă, dar mi-a spus mătușa mea că s-a aranjat vreo oră și ea tot a rămas aranjată toată seara și aștepta musafirii. E foarte figurantă mamaia și cochetă", a adăugat Ruby.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.