Cristina Cioran a simțit că a venit momentul să vorbească despre despărțirea prin care a trecut recent. Vedeta crede că a făcut cea mai bună alegere pentru fiica ei și a lui Alex Dobrescu și a reușit să își emoționeze fanii prin intermediul declarațiilor pe care le-a dat.

Cristina Cioran a vorbit sincer despre despărțire

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au format un cuplu timp de mai bine de doi ani. Între timp, a venit pe lume și fiica lor, iar când se pregăteau pentru a-și uni destinele și pentru a-și întemeia familia la care au visat, au luat-o pe drumuri diferite și nimeni nu a înțeles exact de ce. Recent, blondina nu a mai rezistat și a dat câteva declarații despre separarea lor. Vedeta a spus că ei au ars niște etape multe prea bine și, poate, dacă nu s-ar fi grăbit, lucrurile ar mai fi durat.

„Noi am fost împreună doi ani și patru luni, am făcut un copil. Am ars niște etape. Poate dacă nu le ardeam așa repede pe toate, poate că lucrurile erau mai bune. Dar în momentul în care se deteriorează și tu simți, ca femeie, și vezi că nu se mai poate repara…

Dacă nu spui atunci pas, o să fie din în ce în ce mai greu. Iar eu am așteptat, am sperat să se repare, dar ceva odată stricat nu se mai poate repara din păcate”, a declarat Cristina Cioran, la Pro TV.

A așteptat și a sperat că lucrurile se vor repara și că vor fi din nou fericiți, doar că acest lucru nu s-a întâmplat. Nu i s-a părut corect să discute până acum despre ceea ce s-a petrecut între ei, deoarece a considerat că este corect față de fiecare dintre ei să decidă împreună cum să gestioneze situația. S-a mutat alături de fiica ei și este fericită așa, mai ales că nu a dat curs tuturor lucrurilor pe care el le-a afirmat în trecut.

„Există mai multe motive și a fost mai multe motive care s-au întâlnit prea des și prea mult și nu au mai putut fi ocolite. Ca atare, a trebuit să plec. Eu m-am mutat cu copilul meu. Am evitat să vorbesc despre această despărțire, pentru că mi se părea corect să decidem împreună cum gestionăm asta.

Citeste si:
Ce mesaj a publicat Naomi Hedman după ce Florin Ristei a confirmat...
Ce mesaj a publicat Naomi...

L-am lăsat să spună ce a vrut, n-am răspuns foarte mult, n-am combătut, dar poate e momentul să spun. El și-a văzut foarte repede de viață, ceea ce nu poate spune decât că a fost o decizie extraordinară”, a mai zis ea, pentru sursa citată.

Având în vedere faptul și-a văzut repede de viață și că are o nouă iubită, Cristina Cioran este și mai convinsă de faptul că a luat decizia corectă. Fiica ei este cea mai importantă ființă pentru ea și nu avea rost să tragă de o relație care nu funcționa, ba chiar este mult mai bine pentru ea. După ce a trecut prin atât de multe lucruri, a ajuns la concluzia că ar trebui să se gândească mai mult la ea și la copilul pe care îl are împreună cu fostul ei partener.

„Se spune că tu, ca mamă, în momentul în care ceva nu mai merge și trebuie să închei, dacă nu vrei să închei pentru tine, că mai vrei să tragi de relație, trebuie să închei măcar pentru copilul tău sau în primul rând pentru copilul tău. Când vezi că lucrurile nu merg bine, la copil trebuie să te gândești, indiferent de cât te-ar durea sufletul, că n-ai f vrut să fie așa.

Citeste si:
Cristina Cioran, probleme de sănătate la începutul anului: „Stau...
Cristina Cioran, probleme de...

Chiar cred că e momentul să mă gândesc un pic mai mult la mine și la Ema, adică doar la mine și la Ema și cam atât. Poate să vină, nu! Nu! Cristina Cioran spune nu relațiilor încheiate! Nu te întoarce la relații care s-au încheiat!”, a adăugat vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2022 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.