Fiica Andreei Antonescu a ales să locuiască alături de tatăl ei, după ce părinții eu au divorțat. Vedetei nu îi este deloc ușor, dar s-a gândit serios la viitorul ei și a ajuns și ea la conluzia că este mult mai bine pentru ea.

De ce a rămas fiica Andreei Antonescu la tatăl ei, după divorț

Andreea Antonescu și Traian Spak au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care a început în 2011. Între timp, a venit pe lume și fiica lor, Sienna, care crește văzând cu ochii și care, de asemenea, calcă pe urmele mamei sale. Căsnicia lor nu a mai funcționat și au decis de comun acord să divorțeze, iar în urma acestuia și-au pus multe întrebări legate de copilul pe care îl au împreună.

Deși nimeni nu se aștepta la una ca asta, Sienna a decis să rămână alături de tatăl ei în America, pentru a-și urma studiile. Ea nu își dorește să locuiască în țară, alături de mama sa, cel puțin nu acum. Cântăreței îi este foarte greu ca mamă să stea departe de copilul ei, mai ales că fiind însărcinată nu poate zbura cu avionul, pentru a-și vedea fiica. Deși distanța dintre ele este enormă, păstrează legătura în fiecare zi și se bucură că Sienna și-a dorit să meargă la școală în State, pentru că viitorul ei este în joc. Vedeta nu a avut cum să nu îi respecte decizia, mai ales că știe faptul că este în siguranță alături de tatăl ei.

„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mama, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu.”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit wowbiz.ro.


Andreea Antonescu este foarte mândră de fiica sa, despre care a vorbit extrem de frumos în interviul pe care l-a acordat. Artista crede mult în ea și știe că va reuși să facă tot ceea ce și-a propus fie că alege să locuiască în România, fie că optează pentru America, unde locuiește momentan alături de tatăl ei. De asemenea, ea nu știe dacă va alege calea muzicii sau dacă se va îndrepta către actorie sau pictură, dar cert este că va avea mereu sprijinul mamei sale, indiferent de situație.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.