Mulți dintre urmăritorii Iuliei Albu de pe Instagram au remarcat faptul că nu și-a vopsit părul, iar ea a nu a ezitat să deschidă acest subiect și să le vorbească fanilor despre decizia pe care a luat-o, dar și despre o eventuală schimbare de look.

Iulia Albu nu și-a vopsit niciodată părul

Iulia Albu a reușit să iasă mereu în evidență datorită stilului său unic. Vedeta obișnuiește să iasă din tipare cu hainele pe care le poartă, dar și cu felul ei de a fi, iar felul în care a comentat ținutele vedetelor de-a lungul timpului a atras după sine multe comentarii venite din partea oamenilor. Sunt și mulți care o urmăresc de drag, care sunt mereu de acord cu tot ceea ce spune și care o susțin indiferent de situație. Aceștia vor mereu să afle lucruri noi despre ei, iar recent au vrut să afle chiar de la ea, dacă s-a vopsit vreodată.

Răspunsul criticului de modă nu a întârziat să apară și a fost unul negativ. Vedeta este conștientă că oamenilor le este greu să creadă una ca asta, dar consideră că dacă și-ar fi schimbat culoarea părului, s-ar trăda de una singură și nu își dorește sub nicio formă lucrul acesta. Ea le-a mai povestit fanilor că a moștenit culoarea părului de la mama sa, iar fiica sa la rândul ei a moștenit-o de la ea și ține foarte mult la aceste aspecte.

”Nu m-am vopsit niciodata. Stiu ca pare greu de crezut, dar, cumva, am simțit ca m-as trăda eu pe mine. Culoarea parului meu este moștenire de la mama mea, așa cum culoarea parului fiicei mele este mostenirea ei de la mine.”, le-a povestit Iulia Albu fanilor de pe Instagram.


Iulia Albu nu s-a oprit aici cu dezvăluirile făcute în mediul online, ci le-a mai zis oamenilor care stau cu ochii pe ea că expresiile faciale, culoarea ochilor, forma nasului, dar și a gurii sunt cele care ne fac portretul despre care mai crede că este bazat, în primul rând, pe cine suntem cu adevărat, ca oameni. Mai apoi, le-a dat transmis fanilor să se iubească pe ei înșiși, să nu uite cine sunt cu adevărat niciodată în viața lor.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

”Culoarea ochilor, forma gurii, a nasului, expresiile faciale sunt cele care completează “portretul” nostru, bazat in primul rând PE CINE SUNTEM ca oameni. IUBIȚI-VA. Si nu uitati cine sunteti. NICIODATA. Sa aveti o saptamana fabuloasa ca voi!”, a mai zis vedeta, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.