Anamaria Prodan nu a renunțat la numele de Reghecampf, pentru că este de părere că a făcut istorie cu el și că toate lumea o cunoaște în felul acesta. Vedeta a luptat în instanță pentru el și a câștigat, fiind bucuroasă pentru victoria sa.

Anamaria Prodan a păstrat numele fostului soț

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ocupat pentru o perioadă lungă de timp primele pagini ale ziarelor și nu încetează să o facă. Impresara nu s-a dat bătută nicio secundă și deși spunea că nu vrea pensie alimentară din partea tatălui copilului ei, între timp s-a răzgândit. După ce instanța a decis ca antrenorul să scoată o sumă mai mică din buzunar decât cea stabilită, avocatul acesteia a declarat că vor face un apel în instanță în acest sens, după ce vor vedea hotărârea judecătoarească.

Un alt lucru pentru care vedeta a luptat a fost păstrarea numelui fostului ei partener de viață. Ea a câștigat procesul, nu a renunțat la numele lui, în primul și în primul rând, pentru că este de părere că a făcut istorie cu acesta în fiecare domeniu din viața sa. Anamaria Prodan a oferit și un interviu despre acest subiect, în care a zis clar și faptul că în momentul în care va considera că nu mai are nevoie de el, și-l va scoate singură și nu are nevoie de acceptul nimănui.

Mai mult de atât, impresara a mai făcut și o serie de afirmații despre Laurențiu Reghecampf, crezând că ar trebui să îi fie pentru tot ceea ce s-a întâmplat în familia lor. Este un capitol închis în viața vedetei și nu a ezitat să o spună cu voce tare, recunoscând că a ajuns în punctul în care nu mai dă doi bani pe declarații pe care le face bărbatul alături de care și-a petrecut mai bine de 15 ani din viață și de care a divorțat recent. Povestea lor de iubire nu s-a terminat deloc bine, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni, iar cel mai mult a avut de suferit copilul pe care îl au împreună.

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Este un capitol închis în viața mea, nu mă mai interesează nimic și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.