Cabral se retrage din televiziune, iar anunțul a fost făcut chiar de el, pe rețelele sociale. Acesta a simțit nevoia ca fanii lui din mediul online să afle lucrurile acestea chiar de la el, nu din alte surse. Pentru cei care s-au speriat de vestea tristă pe care au primit-o, prezentatorul a ținut să-i liniștească și le-a spus că lucrul acesta se va întâmpla doar pentru o perioadă.

De ce Cabral se retrage Cabral din televiziune

Sezonul acesta al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost prezentat de către Cabral și Adela Popescu. Aceștia au avut parte de niște momente extrem de frumoase pe care nu le vor uita niciodată, dar care i-au obosit în adevăratul sens al cuvântului. Prezentatorul a muncit din greu în ultimele luni din viața sa, și-a dorit ca totul să iasă așa cum trebuie, iar după terminarea filmărilor, a decis să se retragă din televiziune, dar nu pentru totdeauna, ci pentru o vreme. Nu își dorește decât să aibă timp pentru a-și încăca bateriile și pentru a reveni în forță.

Se pare că nu doar fanii lui a rămas cu gura căscată, ci și pe șefii postului de televiziune care nu se așteptau nici ei la o asemenea dezvăluire venită din partea sa. Decizia a fost luată la scurt timp, după terminarea filmărilor emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV, pe care o urmăreau milioane de români o urmăreau în fiecare zi.

Retail jobs

Acesta știe cum este să muncești încă de pe vremea când avea doar 14 ani și de aceea preferă să nu se vaite când nu mai poate, ci doar să își ia o mică pauză, pentru a-și reveni. Ritmul în care a muncit în ultimii ani a fost cel care i-a pus capac, pentru că rare au fost momentele în care și-a luat pauze, pentru că voia să fie din ce în ce mai bun și să facă lucrurile să meargă așa cum trebuie. Nu știe sigur dacă a reușit. dar măcar știe că a încercat tot posibilul în acest sens. Cel mai probabil, va reveni pe micile ecrane, când se va simți cu adevărat pregătit.

„Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul. Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait. M-au învățat ai mei ce-i munca de la 14 ani. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt. Într-un ritm de om nebun. În meseria mea am 25 de ani pe post. Cu pauze minime, cu două sau chiar trei proiecte în difuzare în același timp, ba chiar și cu emisiuni diferite difuzate simultan pe trei posturi diferite. Am încercat în fiecare minut să învăț, să fiu mai bun, să respect, să fac bine.

Citeste si:
Daniela Iliescu, decizie importantă la începutul anul 2023: „Mi-am...
Daniela Iliescu, decizie...

Nu știu cât am reușit, dar știu că am încercat. Acum… nu-și închipuie nimeni că se va opri din învârtit bolovanul ăsta pe care trăim pentru că pun eu cracu’n frână. Nu va dispărea gravitația și nici nu se vor opri iepurii din făcut dragoste. Toate merg mai departe bine-mersi. Doar că eu… Eu… o să fiu p-aci, la sud de București, cu copiii mei, cu Andreea, cu Artemis, cu ai mei, cu toți ai mei. Și sper să fim bine. Ceea ce vă doresc din inimă și vouă”, a scris Cabral, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.