Culiță Sterp le-a dat replica oamenilor care l-au criticat în urma accidentului din Cluj, spunând tot ce a avut pe suflet. Acesta a fost tras la răspundere de către urmăritorii sale, care nu au fost deloc de acord cu felul în care acesta s-a comportat, la scurt timp după ce a intrat cu mașina într-un autoturism care circula regulamentar.

Culiță Sterp, replică pentru hateri

Culiță Sterp a provocat un accident, în orașul Cluj, în urmă cu câteva zile bune, după ce s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fugit de la locul accidentului fără permsiunea oamenilor legii, deși a rănit un bărbat în vârstă de 32 de ani care a ajuns la spital, de unde s-a externat la cerere. Artistul nu a scăpat nepedsit, ci a fost pus sub control judiciar, ceea ce înseamnă că nu are dreptul să părăsească țara în perioada următoare și implicit nu mai poate susține concerte peste graniță.

Ceea ce l-a deranjat pe cunoscutul manelist a fost faptul că oamenii au uitat toate faptele bune pe care le-a făcut de-a lungul timpului, înainte de accident. Având în vedere situațiile prin care a trecut zilele acestea, a ajuns la concluzia că în lumea în care trăim, oamenii așteaptă cu nerăbdare să te vadă jos nu pentru a te ajuta să re ridici, ci pentru a-ți da un picior, să cazi mai jos.

Îndrăgitul cântăreț de manele este de părere și că poți face o mulțime de fapte bune, dar dacă ai făcut una singură rea, toate celelalte îți sunt anulate și fix cu asta s-a confruntat și el zilele acestea, după incident și după ce a început să circule pe internet filmarea cu el în care făcea glume pe seama jurnaliștilor care s-au strâns în fața sălii de judecată. Nu i se pare deloc corect, dar este conștient de faptul că nu toți oamenii sunt la fel și nici nu gândesc în același fel, tocmai de aceea a decis să își exprime nemulțumirea pe internet.

„Stăteam așa și mă gândeam cât de rea e lumea în ziua de azi. Abia așteaptă să te vadă la un necaz, abia așteaptă să te vadă jos, nu să te ajute să te ridici, să-și dea un picior să te duci și mai jos. Știi cum e, când faci 100, 1000 de fapte bune și faci numai una rea, oamenii ți le șterg pe alea 100, le uită și vorbesc doar de aia rea. Dar asta cred că vine din firea omului rău. Știți care e defectul oamenilor buni?

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Că se așteaptă ca toți ceilalți să fie ca ei. Eu vă întreb pe ăștia care tot comentați de rău, că sunteți cam 10,20 la sută, că restul sunt oameni cu coloană vertebrală care își văd de treaba lor, și dacă nu le place ceva, trec peste. Unde ați voi fost ăștia care tot comentați de rău, și presa care mă denigrează oarecum. Unde ați fost când am făcut atâtea fapte bune? Unde ați fost când am făcut casă lui Ion, eu cu frate-miu, din banii noștri.

Unde ați fost când am fost la case de copii și am dat bani o grămadă. Unde ați fost când am ajutat bătrânii, că am făcut multe pe care nu le-am mai postat, că după vă luați de noi. Unde ați fost când mi s-a furat seiful cu 300 de mii din casă. V-ați bucurat, majoritatea v-ați bucurat.”, a declarat Culiță Sterp, în mediul online. .

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.