Ana Morodan s-a gândit serios să își deschidă o afacere. „Contesa digitală” știe deja în ce direcție să se îndrepte și a ales ceva despre care crede că nu se va demoda niciodată. Ei bine, vrea să își deschidă o pombă de funebre despre care a dat detalii în cadrul emisiunii sale.

Ana Morodan se apucă de vândut sicrie roz

Ana Morodan își dorește foarte tare să se ocupe de o afacere care să îi meargă bine și peste ani. După ce a luat în calcul mai multe variante, a ajuns la concluzia că e cel mai bine să opteze pentru deschiderea unei firme de pombe funebre, pentru că moartea nu se demodează niciodată, iar oamenii mor și pe recesiune, după cum a declarat chiar ea. Blondina s-a gândit foarte bine la toate detaliile și chiar s-a gândit și la un slogan și anume: «Veniți cu mine în Paradis».

Deși prietenii ei i-au spus că este inflație, ea nu se teme de nimic și vrea să aducă pe piață niște sicrie roz bombon superbe și căptușite cu volane de aceeași culoare, din tul cu mătase naturală sau, de ce nu, cu latex. Mai mult de atât, vedeta crede că ar putea adăuga și niște pene. Asta nu este tot. Ana Morodan vrea să facă și un monument vip, iar la priveghi să pună muzică, iar oamenii să danseze, în loc să plângă. La un moment dat, i-a venit ideea ca oamenii să fie înmormântați într-un sicriu, ca în Alba ca Zăpada.

Sinceră din fire, blondina a declarat faptul că ea nu își dorește să fie înmormântată la finalul vieții sale, ci mai degrabă incinerată. În ceea ce privește afacerea ei, vrea să organizeze înmormântări diferite, unde oamenii să întoarcă privirea pe stradă. Cei care nu au bani nu trebuie să își facă griji, pentru că va avea servicii pentru toate buzunarele începând cu luna viitoare.

„Moartea nu se demodează niciodată. Oamenii mor și pe recesiune, așa că vreau să fac o firmă de pompe funebre. Toți prietenii mei mi-au spus că e mega inflație! Sloganul vreau să fie «Veniți cu mine în Paradis». Vreau sicrie superbe, căptușite cu volane roz, din tul, cu mătase naturală sau de astea cu latex. Sicrie personalizate, pe roz, pe bordo! Putem să punem și pene! Vrem să facem și monument vip. Putem face și pentru priveghi, cu dans ceva, că prea e toată lumea pe jelanie la noi! De ce nimeni nu se gândește să înmormânteze pe cineva în sicriu transparent cum e Albă ca Zăpada?

Citeste si:
Ana Morodan, internată la psihiatrie: „Privarea de libertate pentru...
Ana Morodan, internată la...

Eu nu vreau să fiu îngropată, vreau incinerată. Fiecare suntem datori cu o moarte, la urma urmei. Vreau înmormântări diferite total. Până la urmă, moartea trebuie celebrată. Să fie o înmormântare de aia să oprească lumea pe stradă! O să avem și servicii pe lux, dar și pentru toate buzunarele!

Vreau preoți din toate religiile, nu doar ortodocși. Ca logo îmi doresc să fie un sicriu mic, zâmbitor. La mexicani, de exemplu, moartea e doar o trecere! Aici, în România, oamenilor le e frică de ea ca de Necuratul! Eu vreau să fac bani cu asta începând de luna viitoare!”, a declarat Ana Morodan, în emisiunea sa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.