Iris, fiica lui Nosfe, i-a făcut câteva mărturisiri mamei sale, la o lună de la trecerea în neființă a tatălui său. Mădălina Crețan nu a putut păstra cuvintele fiicei sale doar pentru ea, ci le-a postat pe rețelele sociale alături de o imagine cu micuța.

Ce i-a transmis Iris, fiica lui Nosfe, mamei sale

Ultimele săptămâni din viața Mădălinei Crețan au fost unele extrem de grele și de dureroase, după ce soțul ei s-a stins din viață. Nosfe a decedat, în noaptea de 16 octombrie, după ce a susținut un concert în București din timpul căruia a decis să se retragă, din cauza faptului că nu simțea prea bine. Nu a cerut ajutorul medicilor, ci a mers direct acasă, unde la două ore distanță s-a întâmplat nenorocirea și nu s-a mai putut face nimic pentru el, ci doar s-a constatat decesul.

Prietenii și fanii au sperat că nu este adevărat informația, în primă fază, dar când și-au dat seama că nu este deloc o glumă proastă sau vreo schemă de marketing, au fost pentru mult timp în stare de șoc. Zeci de oameni l-au condus pe ultimul drum, iar printre aceștia nu s-a aflat și fiica lui. Cu toate acestea, micuța este conștientă de ceea ce s-a întâmplat, iar recent i-a făcut mamei sale niște dezvăluiri care i-au emoționat până la lacrimi pe urmăritorii Mădălinei Crețan.

Retail jobs

Iris, fiica lui Nosfe, i-a spus mamei sale că ea în această viață își dorește sănătate, să învețe carte și să aibă o familie. Mai apoi, a zis că degeaba are sănătate, dacă nu are familie, ceea ce le-a rupt inimile tuturor. Acum, o mai are doar pe mama ei care are grijă să o crească așa cum trebuie și să îi ofere cea mai bună educație. Mădălina Crețan încearcă să fie puternică pentru ea, în orice moment. Zilele acestea, ea a tot postat mesaje pe social media despre regretatul ei soț, iar mii de oameni o susțin și speră să nu cedeze.

“Eu îmi doresc în viața asta să am sănatate, familie și să învăț carte! Degeaba am sănătate dacă nu am familie.” Gânduri de la Iris.. ❤️🙏, este mesajul postat de Mădălina Crețan, pe Facebook.

Citeste si:
Cum a fost experiența Chefi la Cuțite pentru soția lui Nosfe....
Cum a fost experiența Chefi...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.