Adriana Simionescu este în culmea fericirii. Fiica cea mică a lui Adrian Minune va deveni mamă pentru prima dată și a postat deja, pe rețelele sociale, prima imagine cu ecografia bebelușului ei alături de un mesaj emoționant.

Adriana Simionescu a postat prima ecografie a copilului pe care îl va aduce pe lume

Adriana Simionescu a rămas însărcinată pentru prima dată, în urmă cu aproximativ două luni, dar nu a dat prea multe declarații despre acest subiect, fiindcă i-a luat o vreme să se obișnuiască. Fiica lui Adrian Minune a fost și criticată pentru faptul că a rămas gravidă mult prea devreme, dar nu a ținut niciodată cont de părerile gurilor rele, ci doar s-a bucurat că familia lor se va mări. A fost cea mai mare surpriză pentru părinții ei, care vor deveni din nou bunici, anul viitor.

Artista a păstrat tăcerea un timp, după ce a confirmat că va aduce pe lume un copil, despre care este mult prea devreme să știe dacă va fi fetiță sau băiețel. Ca orice viitoare mamă, speră doar cu bebelușul pe care îl va aduce pe lume să fie sănătos și să nu existe complicații la naștere, mai ales că trece pentru prima dată printr-o asemenea experiență care îi va schimba viața atât ei, cât și partenerului ei de viață.

De asemenea, are parte atât din partea viitorul ei soț, cât și din partea rude. Sora sa, de exemplu, îi este alături la orice pas, pentru că ea a devenit mamă în urmă cu câțiva ani și știe prin ce trece Adriana Simionescu. Recent, fiica lui Adi Minune a postat și o imagine cu prima ecografie a copilului în care se afla alături de Karmen și în dreptul căreia a transmis un mesaj emoționant, recunoscând că are mari emoții pentru ceea ce va urma să se întâmple. Nimic nu va mai fi la fel ca înainte, dar speră că se va descurca de minune în rolul de mămică.

„Sunt fericită să va anunț despre această minune care mi se întâmpla! Am emoțîi va spun sincer! Este o etapă nouă din viața mea,care vine cu multe schimbări! Nu mai puteam ține secret față de voi.. așa că,VOI DEVENI MĂMICA ❤️ Țîn să ii mulțumesc domnului doctor, pentru că ne asigură că bebe este sănătos și ok in fiecare luna! Fericire și sănătate tuturor ❤️💋💋”, a scris Adriana Simionescu, pe Instagram.

Citeste si:
Laura Cosoi, despre a patra sarcină. Actrița își trăiește visul:...
Laura Cosoi, despre a patra...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.