Dana Rogoz a vorbit despre serialul care a făcut-o celebră și anume „La bloc” , pe care milioane de români îl urmăreau în urmă cu mai mulți ani. Actrița a oferit un interviu în care și-a amintit cu drag de vremurile în care filma alături de foștii ei colegi la Buftea și a recunoscut că dacă ar merge în locul respectiv, nu s-ar putea abține să nu plângă.

Dana Rogoz, despre serialul „La bloc”

„La bloc” a fost unul dintre cele mai cunoscute și urmărite seriale de la noi din țară, în urmă cu mai mulți ani. Acesta a reprezentat începutul carierei pentru mulți dintre actorii care au primit roluri importante în el, printre care se află și Dana Rogoz, după cum toată lumea știe. Actrița o interpreta pe Mimi, personaj care va rămâne pentru totdeauna în inima sa și de care își amintește și acum cu mare drag. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, ea și-a amintit de vremurile acelea în care era doar o adolescentă și nu își întemeiase încă o familie.

Vedeta a povestit că dincolo de ceea ce români vedeau pe micile ecrane, din fotoliu sau de pe canapea, ei erau ca o familie, țineau unii la ceilalți și se sprijineau în orice context, pentru că petreceau extrem de mult timp împreună la filmări. Erau zile în care filmau de la primele ore ale dimineții și până seara târziu, iar acum dacă ar ajunge în Buftea, ar începe să plângă.

„Mă gândesc cu nostalgie și cred că dacă aș merge în Buftea, aș plânge. Mă gândesc pentru că dincolo de ce se vedea pe ecran, eram ca o familie, foarte conectați, pentru că petreceam foarte mult timp împreună de dimineața până seara, în fiecare zi acolo la Buftea. Aveam o rutină pe care am abandonat-o peste noapte, adică în momentul în care se încheia un proiect parcă se încheia liceul. Au fost lucruri foarte frumoase care s-au întâmplat în perioada respectivă.”, a declarat Dana Rogoz, pentru cancan.ro.


Anii au trecut, Dana Rogoz s-a maturizat, s-a căsătorit și a devenit mamă, iar odată cu aceste schimbări din viața sa, au apărut și noi responsabilități, dar vedeta a știut cum să gestioneze întreaga situație, deoarece părinții ei au educat-o în acest sens, încă de pe vremea când era doar un copil. De asemenea, a povestit că și-a început cariera de mică, iar faptul că oamenii o opreau pe stradă să facă o poză cu ea sau să îi ceară un autograf i se părea ceva normal și nu a simțit o prea mare presiune asupra ei, deși visul ei nu a fost tocmai acela de a ajunge la TV.

Citeste si:
Mihai Zmărăndescu regretă că a participat la Survivor România:...
Mihai Zmărăndescu regretă că...

Acum, este recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le-a trăit și care au ajutat-o să se maturizeze. Este foarte fericită, are o familie frumoasă și nu își dorește nimic mai mult de atât.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.