Theo Rose îi face zile fripte lui Anghel Damian și a recunoscut-o chiar ea, în cadrul celui mai recent podcast în care a fost invitată. Vedeta a dat din casă și a făcut mai multe mărturisiri despre partenerul său de viață, dar și despre familia pe care își doresc să o întemeieze împreună.

Theo Rose, despre relația pe care o are cu Anghel Damian

Theo Rose a acceptat invitația lui Mihai Bobonete de a participa în cadrul podcast-ului pe care îl moderează pe canalul lui de YouTube. Vedeta și-a deschis sufletul în fața oamenilor care i-au urmărit și a vorbit despre relația pe care o are cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul de care s-a îndrăgostit la foarte scurt timp după ce ea fostul ei partener de viață, Alex Leonte, au luat pe drumuri diferite. Niciunul nu a povestit clar de ce au decis să se despartă, dar cel mai important este pentru ea că a reușit să își refacă viața și chiar a rămas însărcinată pentru prima dată.

Artista a făcut o serie de mărturisiri despre bărbații din trecutul ei, despre care crede, printre altele, că nu au îndrăznit să o cucerească, pentru că nu i-a lăsat să o facă. De asemenea, este de părere că este foarte greu să fii iubitul ei, pentru că are momente în care o ia gura pe dinainte și poate face anumite afirmații care să îl deranjeze pe cel de lângă ea. Theo Rose a mai zis că este foarte atentă cum se comportă cu oricine alticineva și vrea să fie totul corect, dar nu și când vine vorba de iubitul ei.

”Bărbații nici nu prea au îndrăznit să mă cucerească. Mă gândesc că m-au plăcut câțiva, dar au avut curaj doar ăia pe care i-am lăsat eu să îndrăznească. Adică a fost așa cu chemare.

E greu să fii iubitul meu pentru că am o gură proastă, așa. Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine, și am observat că asta o aplic și cu familia. Am foarte mult bun simț și sunt atentă cum mă comport cu oricine altcineva, să fie totul corect, să nu greșesc cu niciun cuvânt, dar la ăia de lângă mine să le dau în cap și alta nu. La nervi, nu tot timpul.”, a declarat Theo Rose, în podcast-ul lui Bobonete.

Despre Anghel Damian a povestit că este un băiat bun de le care a învățat extrem de multe lucruri și de la care învață câte ceva în fiecare zi. Cântăreața a mărturisit că s-au mutat împreună și nu doar că îl iubește, dar și îl admiră pentru felul lui de a fi. Lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei, iar în viitorul apropiat vor deveni părinți pentru prima dată, iar asta nu poate decât să îi bucure pe cei doi îndrăgostiți.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

”Da, ne-am mutat împreună. E mișto, e băiat bun și învăț multe de la el. Este de la admirație, până la dragoste. E tot. Îmi place de el. Și lui îi place de mine (n.r. râde). Timp petrecem dacă suntem la `Clanul`, că suntem amândoi. În fiecare seară ne întâlnim acasă. Avem gânduri serioase, mă mărit și fac copii. ”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.