Denise Rifai a ajuns la vârsta de 37 de ani, dar nu a devenit mamă până la această vârstă, motiv pentru care unii dintre admiratorii ei s-au întrebat care a fost cauza pentru care nu a rămas însărcinată. Sinceră din fire, ea a decis să îi lămurească în ceea ce privește prioritățile pe care le-a avut.

Denise Rifai și-ar fi dorit copii până la 37 de ani

Denise Rifai a devenit una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de la noi din țară datorită emisiunii sale de la Kanal D, pe care milioane de oameni o urmăresc cu mare interes. Vedeta și-a dedicat întreaga existență carierei sale, și-a dorit să ajungă tot mai sus și nu a renunțat la idee până când nu a reușit lucrul acesta. Acum, aproape că nu există om care să nu fi auzit de ea și, la scurt timp, lumea a început să aibă tot felul de curiozități legate de viața ei privată despre care a dat destul de rar detalii.

Ei bine, având în vedere că are deja 37 de ani și că nu a adus pe lume un copil, vedeta a încercat să le explice urmăritorilor ei faptul că a fost mereu concentrată pe carieră, a muncit din greu și deși i-ar fi plăcut să devină mamă, nu a avut timp suficient la dispoziție să crească un copil. Îi pare rău, într-un fel sau altul pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a reușit să pună bazele carierei la care visat, iar asta contează enorm pentru ea.

”Eu am 37 de ani și nu am copil încă. Am fost concentrată pe carieră. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar când să-l am, când să-l fi crescut în anii aștia când eu n-am făcut decât să muncesc”, a povestit Denisei Rifai, pentru ”În Oglindă”.

Invitată în cadrul emisiunii online ”În Oglindă”, Denise Rifai a ținut să mai precizeze că i-a fost foarte greu să trăiască într-o familie în care mama era româncă, iar tatăl era arab. Având în vedere vremurile pe care le trăiau, aceștia nu avea voie să își unească destinele, dacă în viața lor nu apărea un copil. Pentru că făcea parte dintr-o familie unde religia ocupa un loc important, ea nu avea voie să facă lucrurile pe care ceilalți le făceau cum ar fi, de exemplu, să meargă la petreceri și nici în vacanețe cu ceilalți copii.

Citeste si:
Vica Blochina, invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fosta...
Vica Blochina, invitată la...

”Pentru că vorbim de regimul Ceaușescu, nu aveau voie să se căsătorească de regulă româncele cu cetățeni arabi. Aveau permisiune, urmau să primească acest document pe care se puteau căsători dacă apărea un copil. (…)

O fată dintr-o lume arabă devine liberă pentru că se naște pe pământ european. E foarte greu să te naști într-o familie mixtă, unde amândoi sunt puri. El, un arab pur și bărbat pur, și ea, o femeie pură și o creștină pură. (…) Eu sunt o femeie arabă într-o lume creștină, într-o lume liberă. Nu aveam voie la petreceri, în vacanțe cu copiii, cu colegii. Nu aveam voie.”, a mai zis prezentatoarea de la Kanal D.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2022 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.