"40 de întrebări cu Denise Rifai" a fost aleasă cea mai bună emisiune TV din România, în cadrul Radar de Media 2022. Prezentatoarea a dat și ea câteva declarații legate de reușita sa și a producătorilor emisiunii de la Kanal F, fiind foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă.

"40 de întrebări cu Denise Rifai", emisiune de top în țara noastră

Denise Rifai este în culmea fericirii, după ce emisiunea pe care o prezintă la Kanal D și pe care fanii o pot urmări chiar și pe canalul lor de YouTube a fost desemnată la Radar de Media 2022 ca fiind cea mai bună emisiune TV din țara noastră. La scurt timp după aflarea veștii, prezentatoarea a oferit un interviu în care a vorbit despre acest lucru și în care a avut tot timpul zâmbetul pe buze.

Gala Premiilor Radar a avut loc în urmă cu doar câteva ore, iar în cadrul acesteia au fost desemnați câștigătorii din mai multe domenii, emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" primind și ea la rândul ei un premiu foarte, foarte important datorită voturilor pe care le-a primit din partea celor de acasă, care o urmăresc cu mare drag de fiecare dată și care află lucruri cu totul și cu totul noi despre personalități de la noi din țară, pe care Denise Rifai reușește să le pună în cele mai incomode situații.

Conceptul a fost așadar pe placul majorității, iar premiul pentru cea mai bună emisiune a mers către "40 de întrebări cu Denise Rifai", prezentatoarea declarându-se foarte bucuroasă pe măsură ce primesc premii de genul acesta pentru munca depusă. De asemenea, o încântă și când citește audiențele, pentru că aceea este munca sa, pe care oamenii o primesc bine acasă, iar înseamnă că își face toată echipa bine treaba.

"Sunt foarte bucuroasă și sunt foarte fericită pe măsură ce continuăm să primim premii și sunt foarte bucuroasă atunci când citesc audiențele pentru că asta înseamnă că munca mea, munca noastră este bine primită acasă. Acestea sunt cele două semne pe care noi le avem că ne facem treaba bine: audiențele și premiile", a declarat Denise Rifai, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

De asemenea, vrea ca oamenii să înțeleagă faptul că se depune foarte mult efort pentru ca totul să iasă impecabil de fiecare dată.

"Eu cred că toată lumea a înțeles că este un produs la care noi muncim foarte mult, cei de acasă trebuie să știe că 40 de întrebări cu Denise Rifai presupune o echipă formată din multe femei competente care muncesc din răsputeri pentru a aduce acest produs în fața dumneavoastră", a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.