Victoraș Micula a făcut un live, pe contuș lui de TikTok, unde printre altele și-a dat cu părerea și despre accidentul pe care l-a provocat Culiță Sterp în urmă cu câteva zile în Cluj, după ce s-a urcat băut la volan. Fiul magnatului Victor Micula a spus și care crede el că este persoana vinovată pentru toate cele întâmplate.

Victoraș Micula, despre accidentul lui Culiță Sterp

Problemele se țin lanț pentru Culiță Sterp. Anul 2022 nu a fost unul prea bun pentru el și nici pentru familia lui care a pierdut foarte mulți bani în vara acestui an, când li s-a furat un seif plin de bani din casă. Cântărețul avea în casa mamei sale în jur de 200.000 de euro, bani pe care a încercat să îi recupereze, dar nu a reușit nimic în acest sens. Atât de mult și-a dorit să primească înapoi banii respectivi, încât le-a promis celor care îl vor ajuta în acest sens că vor primi o recompensă de 10.000 de euro.

De asemenea, a mai avut probleme și în timpul unui botez pe care l-a avut în Madrid și unde a cântat alături de trupa sa. Femeia care i-a invitat la eveniment nu i-a mai plătit, deoarece în timpul pauzei care i se cuvenea, cântărețul a mers la un alt etaj, unde i-a încântat pe oamenii prezenți cu piesele sale, fapt ce a scos-o din sărite pe doamna aceea. La câteva săptămâni după aceea, cântărețul a făcut un accident de mașină în Cluj, după ce s-a urcat băut la volan și a lovit un alt șofer nevinovat, care circula regulamentar. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, a fost transportat la spital și a cerut să fie externat.

Retail jobs

În urma celor întâmplate, Culiță Sterp a fost judecat din toate părțile, iar unul dintre cei care au vorbit în mediul online despre accidentul respectiv a fost nimeni altul decât Victoraș Micula, care a făcut un live pe TikTok recent. Fiul magnatului Victor Micula este de părere că singura vinovată de producerea accidentului este partenera lui de viață care „l-a tocat la cap” să meargă acasă.

„ Culiță, săracul, a avut accidentul din cauza unei soții care l-a tocat la cap. «Trebuie să fii acasă, hai acasă, hai acasă» Și de multe ori, femeile au o putere diabolică asupra bărbaților”, a declarat Victoraș Micula într-un live, pe TikTok.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2022 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.