Daniela Iliescu a sărit în apărarea iubitului ei în urma accidentului din Cluj pe care l-a provocat chiar el, după ce s-a urcat băut la volan. Se pare că acesta era deja urmărit de oamenii legii, după ce a depășit viteza legală, moment în care a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit un autoturism care circula regulamentar.

Daniela Iliescu i-a luat apărarea lui Culiță Sterp

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier, în urmă cu doar câteva zile, în timp ce se întorcea de la filmările unui videoclip. Acesta se afla pe străzile din Cluj, când a depășit viteza legală, a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a avut nevoie de îngriji medicale la fața locului, dar și la spital de unde a fost externat pe propria răspundere la doar câteva ore de la impact.

Până în clipa de față, îndrăgitul cântăreț de manele nu a oferit vreo declarație în acest sens, dar nu este și cazul partenerei sale de viață care a publicat un mesaj dur pe TikTok, în care a sărit în apărarea acestuia. Iubita artistului a dorit să își ceară scuze pentru cele întâmplate, în numele ei, dar și în numele tatălui copilului ei, ambii find perfect conștienți de gravitatea situației. Vedeta știe cât de greu trebuie să fie pentru bărbatul rănit în accident, iar gândul lor este la el și îl sună constant, pentru a se asigura că totul este în regulă.

„Vreau să ne cerem scuze publice, atât eu cât și Culiță, pentru cele întâmplate și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în accident și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu. Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare, pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. De asemenea, ne dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături, toți oamenii care ne-au sunat, care s-au îngrijorat și care ne-au dat mesaje în aceste momente grele, dar și celor care ne-au criticat, pentru că ne-au criticat pe bună dreptate și aș dori să luați această întâmplare ca un exemplu. Culiță regretă mult și vă asigur că este marcat de această întâmplare și eu cred că veți vedea un om schimbat în viitorul apropiat, un om mult mai bun decât ați văzut până acum.”, a povestit Daniela Iliescu, pe TikTok.

Citeste si:
Culiță Sterp le-a dat replica oamenilor care l-au criticat în urma...
Culiță Sterp le-a dat replica...

Daniela Iliescu a dorit să le și mulțumească oamenilor care s-au gândit la el și la familia acestuia, într-un moment atât de greu pe care îl traversează. Nu le este deloc ușor și nu își doresc decât înțelegere și, mai ales respectarea vieții private. Mai mult de atât, partenera lui Culiță Sterp a zis că ei mereu au fost transparenți față de fanii lor, iar în viitorul apropiat, artistul va da și el o serie de declarații în acest sens, pentru a-i lămuri pe toți cu privirile la accidentul care s-a produs în Cluj și despre care toată lumea vorbește de câteva zile bune.

„Încercarea prin care trece familia noastră în aceste momente nu este una ușoară și ne dorim înțelegere și mai ales, respectarea vieții private. Știți că mereu am fost transparenți față de voi și de asta am ieșit să dau mesaj, iar poate în următoarele zile vă vom ține la curent și noi și Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus, dar în acest moment are nevoie de o pauză și are nevoie să digere tot ce s-a întâmplat, așa că noi vrem să-i fim alături și mulțumim pe această cale, încă o dată pentru că sunteți alături de noi”, a mai zis ea.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.