Flick și Denisa Filcea au devenit părinți, în urmă cu cinci luni, dar nimeni nu a aflat până acum cum au ales cei doi îndrăgostiți numele de Eva-Maria pentru micuța lor. Vedeta a făcut câteva declarații pe seama acestui subiect, direct pe contul ei de Instagram.

Denisa Filcea, despre numele pe care l-au ales pentru fiica sa

Flick și Denisa Filcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care a început când niciunul dintre ei nu se aștepta și de pe urma cărora a luat naștere copilul lor, o fetiță care a împlinit deja cinci luni. Cei doi i-a organizat deja botezul și au avut grijă ca totul să le iasă așa cum și-au propus, ba chiar au vrut ca fiecare moment să fie surprins în imagini, motiv pentru care au chemat-o pe o fotografă din Ucraina pentru a le poza evenimentul, pe care partenera lui Flick nu a plătit-o suficient, după cum a zis chiar femeia pe rețelele sociale la scurt timp după izbucnirea scandalului.

Aceasta nu i-a mai trimis imaginile vedetei, ceea ce a determinat-o pe Denisa Filcea să facă și un vlog în care să le vorbească fanilor despre cele întâmplate, considerând necesar ca și ei să asculte varianta sa. Așa cum era de așteptat, a fost criticată aspru pentru vorbele sale. Deși întreaga atenție s-a concentrat asupra scandalului dintre Denisa Filcea și fotografa din Ucraina, a avut loc un eveniment important în viața lor. Eva-Maria a fost botezată, iar părinții lor fiind ocupați cu alte aspecte, nu au povestit până acum.

Ei bine, cei doi soți nu au reușit să le povestească oamenilor care îi urmăresc cum au ales numele pentru fiica pe care o au împreună. Vedeta este de părere că a fost scris undeva ca lucrurile să se întâmple în felul acesta, mai ales că erau la începutul relației când au început să vorbească despre copil, au numărat până la trei și au spus în același timp Eva-Maria.


„A fost scris în destinul nostru acest nume. Povestea este una parcă desprinsă din basme: Eram la începutul relației, încă nu se văzuserăm decât pe videocall și cum vorbeam ore în șir despre absolut totul, am ajuns să vorbim și despre copii, câți copii își dorește fiecare, dacă mai mult fată sau băiat etc. Iar când a venit vorba de ce nume ne dorim, am numărat până la 3 și am spus amândoi deodată Eva-Maria. Am știut clar de atunci (chiar dacă nu ne cunoșteam) că vom avea o fetiță împreună.”, a scris Denisa Filcea, în mediul online.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.