Denisa Filceaa fost făcută praf de internauți din cauza produselor pe care le promovează și pe care au acuzat-o că nu le folosește. Aceștia au mai provocat-o pe partenera de viață a lui Flick să le arate și rezultatele, dacă produsele cu pricina sunt chiar atât de bune pe cât pretinde. Cum a reacționat ea!

Denisa Filcea, făcută praf de internauți

Nu mai este un secret că Denisa Filcea obișnuiește să promoveze tot felul de produse, pe rețelele sociale. Vedeta nu este însă fidelă unor branduri anume, ci le arată aproape zilnic altele oamenilor, ceea ce i-a debusolat puțin și i-a făcut să se întrebe dacă nu cumva doar banii sunt cei care o îndeamnă să facă postările respective și că, în realitate, acestea nu sunt atât de eficiente pe cât pretinde ea. De asemenea, a fost provocată de către un urmăritor să le arate și rezultate, pentru a o crede pe cuvânt.

Nu este pentru prima dată când partenera de viață a lui Flick este luată la rost pentru activitatea sa din mediul online și nici prima dată când ea simte nevoia să se apere. Astfel, a decis să facă o serie de Story-uri pe contul ei oficial de Instagram, în care nu a făcut altceva decât să le vorbească oamenilor despre activitatea pe care o are în mediul online, dar mai ales despre promovările firmelor care își doresc să colaboreze cu ea.

”De ce nu postezi și rezultatul cu 60 în talie? Așa ne demonstrezi și nouă că nu faci numia reclame!!!”, i-a transmis un internaut.

În urma acuzațiilor conform cărora Denisa Filcea nici măcar nu folosește produsele respective înainte de a le recomanda pe social media, ea a afirmat că o uimește faptul că unele persoane cred lucrurile acestea despre ea, mai ales că este foarte constantă în promovările sale și niciodată nu a făcut reclamă unui produs doar de dragul de a o face. În tot acestt timp, ea a sperat că urmăritorii săi au priceput toate aceste lucruri despre ea, dar a fost dezamăgită să vadă că lucrurile nu au stat deloc așa și a ținut să precizeze la final că refuză multe colaborări, tocmai pentru că preferă să le testeze înainte.

Citeste si:
Cătălin Măruță, desființat de internauți pe Threads. Prezentatorul...
Cătălin Măruță, desființat de...

”Am dat de mesajul acesta, pe care probabil deja l-ai citit. Și, vreau să spun că, nu neapărat mă uimește că unele persoane cred asta, văd și eu în mediul online că sunt persoane care promovează în fiecare zi altă cremă, sau alt șampon. Dar, cumva mă așteptam ca persoanele care mă urmăresc să vadă în atâta timp că sunt foarte constantă în promovările mele și niciodată nu am promovat ceva doar ca să-l promovez, ci întodeauna aduc în fața voastră produsele oe care eu le folosesc și care consider că merită să fie promovate. Refuz mai multe colaborări decât accept, tocmai pentru că testez produsele.”, a fost răspunsul oferit de Denisa Filcea, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2022 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.