Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier, miercuri seară, în centrul Clujului. Primele informații relevă că celebrul interpret de muzică de petrecere era beat, nu a acordat prioritate în intersecție, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, a lovit un Logan, apoi a plecat de la locul faptei.

Culiţă Sterp a lovit cu bolidul său un Logan, în centrul Clujului. Interpretul era beat, a trecut pe roşu şi a plecat de la locul accidentului

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident în centrul orașului Cluj. Incidentul s-a petrecut în intersecția Piața Avram Iancu - Eroilor. În urma acestuia, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. Conform primelor informații, celălalt șofer ar fi cerut intervenția medicilor. Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum solistul trece cu viteză pe o stradă din Cluj, pe urmele sale fiind o mașină de poliție pe care, cel mai probabil, a depășit-o.

„În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD).

Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta", se arată în comunicatul autorităţilor.

Polițiștii au transmis că artistul nu ar fi rămas în zona accidentului după producerea acestuia, fiind ulterior identificat de către aceștia. Testarea cu aparatul etilotest a arătat o concentrație de 0,41 mg/alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate și probe biologice la o unitate medicală.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.