Dorian Popa și-a pus panouri solare, după ce i-a venit factura la curent 9000 de lei. Artistul a fost foarte supărat din cauza acestei situații și nu i se pare drept nici în cazul lui, nici în cazul celor care au fost nevoiți să treacă prin aceeași situație.

Dorian Popa, despre panourile solare pe care le-a ales

Facturile mari la curent nu sunt o problemă majoră doar pentru oamenii obișnuiți, ci și pentru multe dintre vedetele de la noi din țară, care au fost nevoite să scoată din buzunar sume imense de bani în acest scop. Cele mai multe dintre ele s-au revoltat în mediul online, au cerut explicații și au cerut măsuri, pentru a nu mai trece pentru a doua oară printr-o asemenea situație. Mulți au simțit că plătesc degeaba sumele acelea imense, iar printre vedetele respective s-a aflat și Dorian Popa.

Vloggerul nu a stat cu mâinile în sân, iar faptul că a primit o factură de 9000 de lei pe care, în mod evident, a fost nevoit să o achite i-a dat și mai mult de gândit. La scurt timp după aceea, artistul a luat și o decizie extrem de importantă pentru el și pentru locuința și anume a ales să își ia panouri solare pentru a nu mai fi nevoit să plătească atât de mulți bani și i-a sfătuit pe fanii lui să procedeze la fel.

Recent, Dorian Popa le-a vorbit și despre aplicația în care vede exact cât a consumat, în fiecare zi, cu ajutorul acelor panouri, dar și cât a consumat de la stat. Pentru cei interesați de achiziționarea lor, el a dat mai multe detalii și chiar a postat niște imagini, pentru ca lumea să înțeleagă clar cum funcționează acest lucru și cât de folositor este, atunci când vine vorba de bugetul alocat lunar pentru curent, într-o familie. Este foarte încântat de alegerea pe care a făcut-o și se pare că deja a convins mai mulți oameni să procedeze la fel.

”Ca idee, pentru cei care vor să știe mai multe despre aplicație și despre cum funcționează panourile, aceasta este căsuța mea, într-o lună de iarnă, aproape iarnă, toamnă târzie. Când soarele cade la cinci fără, uitați-vă ieri, zi completă, avem 51.66 kWh de la soare și vreo 13 de la stat, și 1,40 MWh de la soare de când am instalat sistemul, adică o luna și un pic. Acum înțelegeți de ce îmi place să fie soare afară?”, a spus Dorian Popa, în mediul online.

Citeste si:
Consumul de curent al utilizatorilor casnici din România, mai mic...
Consumul de curent al...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.