Dorian Popa a făcut câteva declarații dure despre Antonia, Alex Velea, dar și Oana Zăvoranu, în cadrul unei emisiuni unde a fost invitat recent. Acesta, fiind un om asumat ca de fiecare dată, a mărturisit că nu îi este frică de nimeni și a spus tot ceea ce a avut pe suflet.

Ce a spus Dorian Popa despre Antonia, Alex Velea și Oana Zăvoranu

Dorian Popa este sincer de fiecare dată, în ceea ce privește oamenii din jurul său fie că este vorba despre cei care l-au ajutat și pe care îi respectă, fie că este vorba despre cei care i-au făcut rău de-a lungul carierei sale sau cu care s-a certat. Ei bine, influencerul a fost invitat în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV și nu s-a putut abține să își dea cu părerea despre anumite situații prin care a trecut din cauza altor persoane publice. Antonia, Alex Velea și Oana Zăvoranu au fost doar câteva dintre vedetele pe care le-a luat în vizor.

Despre Oana Zăvoranu nu a avut deloc lucruri bune de zis, aducând în discuție faptul că este genul de persoană care denaturează adevărul. Tot despre actriță a zis că este agresivă, dar și egoncentristă și a scos în evidență și faptul că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că a pierdut câteva procese în instanță.

„În primul rând, denaturează adevărul, este ușor egocentristă și, în al treilea rând, este agresivă. Nu este un secret că a pierdut câteva procese în instanță.”, a declarat Dorian Popa, la Pro TV.

De asemenea, la un moment dat a adus în discuție și scandalul cu Antonia, Alex Velea și Lino Golden, care a izbucnit în urmă cu ceva timp. Din câte a povestit chiar influencerul, partenerul de viață al Antoniei a fost foarte deranjat de colaborarea dintre el și Abi Talent, motiv pentru care a decis să îi facă un diss în care nu doar că îl jignea pe el, dar îi jignea întreaga familia ceea ce l-a scos din sărite pe artist. Acesta nu a discutat prea mult despre cearta dintre ei, dar întrebat care sunt cele trei conturi sociale pe care ar dori să le șteargă a zis, fără niciun regret, că este vorba despre cele ale artiștilor cu care a intrat în conflict.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

„Nu mi-e frică de nimeni, pentru că sunt foarte asumat și pentru că eu niciodată în viața asta publică nu am jignit pe nimeni. Din păcate am fost jignit, motiv pentru care răspunsurile sunt Alex Velea, Antonia și deși și-a cerut scuze și am încercat să trecem peste, Lino Golden.

A exista o piesă care a fost ștearsă într-un timp foarte scurt care îmi jignea familia, îmi jignea existența, fără ca eu să fi făcut vreodată ceva de rău în direcția acestor oameni. Nu am înțeles de ce. Nu am ripostat și nu am răspuns niciodată pentru că mi se pare nu de factura educației mele”, a mai zis artistul.

Asta nu este tot! Dorian Popa este de părere că Alex Velea ar trebui să fie un om asumat și să nu fie afectat de cele spuse de el, mai ales că este purul adevăr.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, părăsită de Alex Ashraf când a rămas fără bani. Ce a...
Oana Zăvoranu, părăsită de...

„Alex ar trebui să fie un tip asumat și eu o să spun un lucru pe care nu l-a menționat absolut nimeni până acum. Eu am scos o piesă cu Abi. Ei s-au supărat foarte tare pentru că Abi a fost ușor împotriva lor și mi-au spus că dacă mă aliez cu dușmanul, sunt implicit un dușman.

În piesa respectivă se vorbea despre mine că sunt un sărac, că vorbesc de bani și că, de fapt, sunt doar hârtii goale. M-a jignit foarte tare, n-am să uit niciodată. Am învățat să iert, dar nu pot să mă ascund.”, a adăugat influncerul, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.