Parintele Calistrat a stârnit revoltă ân mediul online, după ce a lovit o femeie. Carmen de la Sălciua nu s-a putut abține și și-a dat și ea cu părerea despre cele întâmplate, dar nu au fost tocmai cuvintele pe care fanii le așteptau din partea sa.

Oamenii, revoltați din cauza părintelui Calistrat

Faptul că Părintele Calistrat a lovit o femeie, iar că mai apoi a mințit în ceea ce privește desfășurarea lucrurilor le-a lăsat un gust amar, mai ales oamenilor care îl respectau și care îl apreciau, înainte de a vedea ei înșiși filmarea. Foarte mulți oameni și-au exprimat opinia în mediul online despre cele întâmplate recent, iar printre acestea se află și câteva persoane publice de la noi din țară. De exemplu, Connect-R s-a pus în situația în care în locul femeii aceleia ar fi fost chiar mama sa și nu știe exact cum ar fi reacționat.

O altă vedetă care a fost de-a dreptul revoltată în acest caz este nimeni alta decât Anamaria Prodan care, în urmă cu ceva timp a trecut printr-un scandal cu fostul ei soț, moment în care s-au luat la bătaie în plină în stradă. Luând în considerare faptul că a lovit o femeie, impresara a spus fără niciun regret că acesta ar trebui să fie arestat, pentru că asta este ceea ce merită să primească, de fapt.

Retail jobs

Nici artista Carmen de la Sălciua nu s-a lăsat mai prejos și a publicat și ea un mesaj pe această temă, direct pe contul ei de Instagram. Fanii cântăreței știu despre ea că este o femeie cu frică de Dumnezeu și tocmai din acest motiv și-au dorit să îi audă părerea în acest caz. Vedeta a zis că este o prea mare prigoană atât asupra Bisericii, cât și asupra slujitorilor săi și că singura soluție în acest caz este, în opinia sa, rugăciunea.

”Prea multă prigoană împotriva Bisericii și a slujitorilor ei! Dumnezeu și Maica Sfântă să vă ocrotească în acest război al Binelui cu Răul...să puteți să aduceți multe suflete la credință! Presiunea și nedreptățile sunt în toate domeniile și doar rugăciunea le poate ține deoparte. Un om aproape de Dumnezeu!”, a notat Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Citeste si:
Părintele Calistrat a lovit o femeie. Ce a declarat Connect-R...
Părintele Calistrat a lovit o...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.