Alina Eremia a vorbit, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, despre frumoasa poveste de iubire pe care o trăiește alături de partenerul ei de viață, Edi Barbu. Cel mai important pentru ea este faptul că are mereu parte, indiferent despre ce ar fi vorba, de susținerea lui.

Alina Eremia a vorbit despre relația cu Edi Barbu

Alina Eremia este într-o relație de ani buni cu Edi Barbu care a preferat, de cele mai multe ori, să stea departe de camerele de filmat. Acesta, nefiind persoană publică, nu a considerat necesar să apară des alături de iubita sa în public. Cântăreața este extrem de fericită alături de el, dar a oferit foarte rar detalii despre legătura lor, preferând să păstreze anumite lucruri doar pentru ei, de aceea mare le-a fost mirarea fanilor când au urmărit declarațiile artistei pe care le-a oferit recent despre partenerul ei de viață.

Cântăreața este fericită pentru simplul fapt că a găsit un bărbat care să îi semene din atât de multe puncte de vedere, care să o înțeleagă și care, mai presus de toate să o susțină indiferent despre ce ar fi vorba. Alina Eremia, în momentul în care se confruntă cu o problemă de orice fel, îi cere prima dată opinia partenerului ei de viață, pentru că de regulă vine cu niște sfaturile utile, care o ajută să treacă peste orice. Artistei îi place să îl ducă pe Edi Barbu în lumea sa, după cum chiar ea a dezvăluit, iar la fel stau lucrurile și în cazul lui, reușind astfel să se susțină și să se încurajeze reciproc.

''Am noroc că am iubit ca mine, și atunci nu se simte treaba asta si amândoi suntem focusați pe muncă. Mie îmi place să-l aduc mult în lumea mea și atunci merg și eu în lumea lui și atunci ne susținem și ne încurajam reciproc. Am parte de toată susținerea lui, adică e acolo și dacă îi cer un sfat mereu încearcă să-mi dea cea mai bună opinie.”, a declarat Alina Eremia, conform wowbiz.ro.


Oricât de ocupată ar fi în ceea ce privește cariera sa, Alina Eremia nu uită să își păstreze timp și pentru partenerul ei de viață, pentru a face tot felul de activități de cuplu împreună. În plus, vedeta a recunoscut că ea este capul răutăților în relația lor, dar că totul se termină cu o criză de râs, în cele mai multe dintre cazuri. Cei doi se bucură de fiecare moment din viața lor, departe de camerele de filmat, pentru că își doresc ca acestea să rămână doar pentru ei.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

,,Avem timp de noi. Ne uitam la filme și seriale acasă. Eu sunt capul răutăților, dar e ok că totul se termină cu o criză de râs.”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.