Alina Eremia a avut parte de cel mai copleșitor moment din carieră, după cum chiar ea l-a descris. Cântăreața a avut niște emoții foarte mari și și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ceea ce a simțit în acea clipă, dar după ce s-a mai liniștit a făcut o postare pe Instagram în care le-a vorbit fanilor despre faptul că a cântat imnul României pentru David Popovici.

Alina Eremia, despre momentul în care au copleșit-o emoțiile

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar în cei câțiva ani buni de carieră pe care îi are, a avut parte de multe momente pline de emoții pe scenă, în care nu și-a mai găsit cuvintele, dar niciunul nu a fost precum cel pe care l-a trăit recent, când a cântat imnul României pentru David Popovici pentru care a avut chiar și un mesaj. Artista a asistat la tot spectacolul și a avut un gol în stomac ori de câte ori a auzit numele țării noastre.

În mesajul pe care l-a postat pe contul ei oficial de Instagram, cântăreața a ținut să precizeze faptul că a fost cel mai compleșitor moment din cariera sa cel în care a cântat imnul României în finala Campionatului European de înot pentru juniori. De asemenea, a precizat că avea pulsul crescut chiar și în clipa în care scria acele rânduri în dreptul filmării pe care a postat-o. Încă de când a primit propunerea de a interpreta imnul și până în ziua cu pricina, artista a trecut printr-o mulțime de stări care se intensificau în fiecare zi.

Alina Eremia s-a declarat mândră de David Popovici pe care l-a felicitat pentru performanța incredibilă de care a dat dovadă și a felicitat, de asemenea, echipa din spate care s-a ocupat de organizare, fericită fiind că a fost aleasă să cânte imnul României într-un moment atât de important.


„Astazi am cantat Imnul Romaniei la finala Campionatului European de Inot pentru juniori. A fost cel mai coplesitor moment din cariera. Inca am pulsul crescut in timp ce scriu. De cand mi s-a propus sa interpretez imnul si pana astazi, am trecut printr-un roller coaster de stari, s-au instalat emotiile,care se intensificau in fiecare zi. Multumesc pentru invitatie, este un motiv de mandrie pentru mine. Am asistat la tot spectacolul si am avut un gol in stomac de cate ori auzeam numele Romaniei. In primul rand, felicitari sportivilor pentru perfomantele incredibile si, nu in ultimul rand, felicitari echipei din spate care a organizat totul, a fost impecabil.”, a notat Alina Eremia, pe contul ei oficial de Instagram.

Citeste si:
Tily Niculae și-a început cariera la doar 16 ani. Cât de greu i-a...
Tily Niculae și-a început...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.