Bogdan de la Ploiești își scoate mașina la vânzare, iar recent le-a spus fanilor când o pot viziona și cât trebuie să scoată din buzunar, dacă își doresc să fie ei cei care intră în posesia bolidului de lux pe care îl deține cântărețul de manele.

Bogdan de la Ploiești vrea să vânda mașina

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele de la noi din țară și, în plus, acesta este urmărit pe contul lui de Instagram de peste 450 de mii de persoane. Acest lucru îl ajută pe toate planurile, dar mai ales în momentul în care are ceva de zis important și își dorește ca mesajul lui să ajungă la tot mai multe persoane. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când primii care au aflat de faptul că îndrăgitul artist și-a propus să își vândă bolidul de lux au fost fanii lui de pe Instagram.

Cântărețul de manele a făcut câteva Story-uri unde le-a spus fanilor lui că își vinde bolidul de lux, un BMW X6 care este extrem de scump, pe care și l-a cumpărat acum și pe care își dorește să îl înlocuiască. Având un succes imens, în ultima vreme, cel mai probabil simte nevoia de o schimbare în viața sa, iar cumpărarea unei alte mașini este un pas important pe care l-a făcur deja, înainte de a scăpa de cea veche. Le-a promis fanilor că le-o va arăta, cât mai repede cu putință.

”Oameni dragi, a sosit timpul să vând albinuța asta. Abia aștept să o vând pentru că abia aștept să vă arăt ce mi-am cumpărat”. Nu sunteți pregătiți”, a povestit artistul, în mediul online.

Sursa foto (c): Bogdan de la Ploiești/InstaStory

Bolidul valorează de regulă 150.000 de euro, dar Bogdan de la Ploiești o vinde cu doar 80.000 de euro, deoarece a parcurs cu aceasta deja 130.000 de kilometri, a și vopsit-o, dar o are și de ceva timp. Acesta a fost primul proprietar, ceea ce înseamnă că doritorii pot merge la o vizionare cu toată încrederea. Un alt aspect important pe care acesta l-a precizat a fost legat de faptul că bolidul de lux este încă în garanție.

”Mașina este disponibilă de mâine după orea 12:00 la vizionare. Prețul este de 79.990 euro. Primul proprietar, luată de mine 0 km. Este în garanție, iar acum are 130.000 de kilometri.”, a mai zis el.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.