Bogdan de la Ploiești a fost invitat în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV și a povestit cum a renunțat la cariera sa de fotbalist, doar pentru a se apuca de muzică. A fost unul dintre cele mai mari visuri pe care l-a avut, acela de a deveni artist, iar acum își trăiește visul din plin și se bucură de fiecare moment.

Bogdan de la Ploiești a dat fotbalul pe muzică

Fără niciun fel de îndoială, Bogdan de la Ploiești se află pe lista celor mai iubiți cântăreți de manele. Acesta are piese cu milioane de vizualizări pe YouTube, este urmărit de mii de oameni și are concerte în toată țara. Oamenii se strâng la concertele sale și se distrează alături de el cântându-i melodiile vers cu vers, iar aceasta este clar o dovadă a faptului că are succes.

Deși au impresia că știu extrem de multe lucruri despre el, mai ales că este și genul de om foarte activ în mediul online, foarte puțini știu despre manelist faptul că înainte de a se apuca de muzică, făcea fotbal. A renunțat la acest lucru, pentru a se dedica în totalitate muzicii sale și chiar dacă la început nu avea un succes atât de mare, pe parcurs lucrurile bune au început să apară în viața lui, iar acum muzica îi ocupă tot timpul și este fericit.

Retail jobs

„A fost foarte de mult de muncă și încă este greu. Niciodată nu este ceea ce pare, în spatele unei povești de succes, cred că la fiecare om sunt foarte mulți ani de muncă. M-am oprit din fotbal și am intrat în muzică, dar uite că e bine. Viața m-a pus la o încercare, cred că aveam 17 ani când s-a întâmplat treaba asta și a trebuit să aleg banii. Eu sunt sincer cu oamenii, a trebuit să aleg o sursă de venit ca să pot să mă întrețin la vremea respectivă.

Primii ani n-am făcut bani. În primii ani nu exiști. Știam că merit ceva mai bun și din sport nu ieșea nimic. La mine n-a fost un talent nativ, a fost foarte, foarte greu. Au fost ani de zile în care mă duceam, urcam pe scenă și pur și simplu râdeau de mine. Nu mă ajutau, în domeniul ăsta al nostru e foarte, foarte greu. Oamenii sunt invidioși, se uită în curtea vecinului tot timpul. Eu am fost inversul. ”, a povestit artistul, la Pro TV.

Citeste si:
Bogdan de la Ploiești a aflat din presă că Theo Rose este...
Bogdan de la Ploiești a aflat...

În cadrul aceleiași emisiuni, artistul a vorbit și despre relația pe care o are cu dansatoarea Cristina Pucean. Cei doi s-au afișat de nenumărate ori împreună, dar niciodată nu au zis cu voce tare că ar forma un cuplu, în ciuda faptului că pentru admiratori situația este una cât se poate de clară. Cătălin Măruță a vrut să afle tot mai multe lucruri de la el și a pus problema căsătoriei cu blondina, iar Bogdan de la Ploiești a oferit un răspuns cât se poate de sincer și da data aceasta.

„Încă nu știm nici noi ce se întâmplă. Să zicem că da.

Nu sunt eu cu căsătoria încă. Vreau să-mi ating scopurile astea foarte mari. Când ajungi la un nivel, îți dorești ca să impresionezi tot timpul, cred că asta e și cheia succesului. Noi de multe ori nu ne dorim să facem anumite chestii.”, a adăugat Bogdan de la Ploiești.

Citeste si:
Carmen Harra, previziuni despre relația lui Theo Rose cu Anghel...
Carmen Harra, previziuni...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.