Ami a făcut câteva declarații total neașteptate după întoarcerea din Republica Dominicană, unde a participat la cunoscuta și îndrăgita emisiune „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. De asemenea, artista a vorbit și despre cele mai grele momente pe care le-a trăit în jungă, punând accentul pe faptul că i-au lipsit cel mai tare muzica și familia.

Ami, declarații despre experiența de care a avut parte în Republica Dominicană

Ami este una dintre vedetele care au acceptat provocarea de a participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, despre care a dat mai multe detalii în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat. Cântăreața nu a crezut că îi va atât de greu, mai ales că a intrat în conflict cu una dintre concurentele care nu o avea deloc la suflet și care a fost și eliminată din pricina comportamentului său total nepotrivit, Bia Khalifa.

Pentru început, Ami a spus că aceasta a fost una dintre cele mai grele experiențe de care a avut parte până acum și că, de asemenea, a fost un joc al minții, cel puțin în cazul ei. Mai mult de atât, cântăreața a precizat, că în mod normal, ca toți concurenții ar fi trebuit să își fie alături unii altora și să se bucure mai tare de toate clipele pe care le-au trăit acolo, ceea ce în mod clar nu s-a întâmplat, din pricina orgoliului.

„ A fost pentru mine cel mai greu și intens joc al minții. De departe, cea mai dificilă experiență pe care am trăit-o! Și nu prin prisma probelor, nici a condițiilor în care am trăit acolo, ci a oamenilor. Surprinzător! Ar fi trebuit să fie mai simplu, să ne fim alături și să ne bucurăm mai mult de acest experiment. Însă orgoliul ne-a îndepărtat unii de alții, iar unii au luat jocul mult prea în serios și au uitat să mai fie oameni. Au fost extrem de multe tensiuni între tabere și fiecare le-a gestionat cum a considerat că e bine, trecute prin propriile filtre.

Sunt multe lucruri care nu se văd la TV, lupta grea pe care a dus-o fiecare, individual, nu în echipă. Se dau doar frânturi din realitatea pe care am trăit-o, de fapt, acolo.”, a declarat Ami, pentru viva.ro.

La un moment dat, concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a recunoscut că i-au lipsit cel mai tare cei din familie, dar și muzica. Vedeta și familia ei au o legătură strânsă, vorbesc zilnic și își împărtășesc multe lucruri, iar faptul că nu a putut lua deloc legătura cu cei dragi a afectat-o enorm, deși de cele mai multe ori acest lucru nu se vedea. Avea și momente în care simțea că răbdarea sa a ajuns la final și simțea nevoia să fugă de toate lucrurile pe care le trăia acolo și să se ascundă.

„Cel mai mult mi-au lipsit familia și muzica. Ei sunt refugiul, siguranța și liniștea mea. În condițiile în care vorbesc zilnic cu ei, ne sunăm cu video și știm la fiecare pas unii de ceilalți, eram conștientă că le voi duce dorul. Însă de data asta mi-au lipsit mai mult ca niciodată, pentru că au fost momente atât de grele în junglă, zile în care nu mai aveam răbdare nici cu mine, cu nimeni, încât simțeam nevoia să fug, să mă ascund pe undeva. Și atunci se activa și mai tare dorul de casă, de cei dragi, dar, în același timp, creștea și ambiția de a rămâne cât mai mult în joc.”, a mai zis cântăreața.


„Când ești într-un reality show și trăiești într-un mediu izolat, împreună cu oameni străini, toți diferiți, fără mâncare, fără confortul cu care ești obișnuit, unii se adaptează, iar alții se transformă. Da, multora le-au căzut măștile și s-au comportat cum poate nu ar fi făcut-o niciodată într-un spațiu public. Eu am ieșit din junglă fără niciun resentiment față de nimeni, fiindcă nu sunt tipul de om care să țină vreo dușmănie. Nu merită să-mi încarc sufletul cu așa ceva. Însă voi evita și n-aș păstra niciodată legătura cu o persoană agresivă.”, a adăugat, la final, Ami.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.