Mulți români au fost curioși să afle care este pensia specială pe care o primește lunar Petre Roman, iar acesta nu a considerat că este necesar ca informația să rămână doar pentru el, așa că a spus lumii întregi care sunt bani de care dispune lunar, dar și ce face pentru a obține unii în plus.

Petre Roman, despre pensia specială pe care o are

Petre Roman a fost cel de-al 53-lea prim-ministru al României între 1989 și 1991, iar datorită acestui lucru și a activității sale politice, oamenii au ajuns repede la concluzia că pensia specială pe care acesta o are este una consistentă. Pentru a demonta orice zvon, tatăl Oanei Roman a oferit un interviu în care a dat o serie de detalii semnificative despre acest subiect, moment în care a ținut să menționeze că nu se plânge pentru faptul că nu are venituri, ci muncește în mai multe locuri, doar pentru a avea niște venituri mai mari.

De asemenea, a afirmat că nu ar putea să trăiască, dacă ar câștiga 5000 de lei pe lună. Preferă să depună un efort suplimentar și să se bucure mai apoi de beneficii. Acesta este profesor și ține câteva cursuri pentru care este bine plătit. Petre Roman mai este și președinte, dar și profesor la o universitate din Geneva pentru care este plătit așa cum trebuie.

„Nu mă plâng, pentru că am venituri și muncesc acum în mai multe locuri ca să am venituri. Nu aş putea trăi cu 5.000 de lei, dar nu aș fi obligat să trăiesc în felul acesta, pentru că și acum muncesc pentru a câștiga un ban în plus.

Sunt profesor și țin niște cursuri pentru care sunt bine plătit. Sunt și președinte și profesor la o universitate din Geneva, pentru care, de asemenea, sunt bine plătit. Și eu mai am și pensia mea.”, a declarat Petre Roman, în emisiunea Decisiv de la Antena 3.

La final, acesta nu a ezitat să spună și care este pensia specială pe care o primește și care a fost restabiită în urmă cu 3 luni. E bine, tatăl Oanei Roman a povestit că, fiind vorba de mai multe mandate în cazul lui, are o pensie de 10.000 de lei.

”Pensia specială a fost restabilită acum 3 luni. În cazul meu fiind vorba de mai multe mandate este de 10.000 de lei”, a mai zis el.

Citeste si:
Top 3 joburi part-time din care poți obține venituri peste medie
Top 3 joburi part-time din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.