Fuego și-a împodobit deja bradul, dar a avut un motiv întemeiat pentru care a decis să fure startul și anul acesta. Cântărețul a povestit despre planurile sale de viitor, dar și despre cântările pe care le va avea în viitorul apropiat, mai ales că urmează o perioadă extrem de aglomerată pentru cei mai mulți dintre artiștii de la noi.

Fuegoși-a împodobit bradul mai devreme

Pregătirile pentru Crăciun încep cu o lună înainte în casa multor români care dau buzna deja în magazine pentru a-și achiziționa decorațiuni pentru iarnă sau, pur și simplu, le scot pe cele vechi și dau un aer de sărbătoare caselor lor. De asemenea, foarte mulți nu au timp să piardă timp în ceea ce privește împodobirea bradului în luna decembrie sau își doresc să se bucure mai mult de atmosferă și se fură startul. Același lucru l-a făcut și Fuego, dar nu din aceleași motive.

Paul Surugiu, cunoscut de toată lumea drept Fuego, este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de la noi din țară, iar în perioada Sărbătorilor de iarnă, acesta are tot felul de concerte prin țară, dar cel mai important este acela de pe data de 2 decembrie pentru care face repetiții intense. Acesta va fi mai tot timpul ocupat, dar nu regretă nimic, pentru că acest lucru i se întâmplă în fiecare an. Iubește tot ceea ce face și din acest motiv nu i se pare deloc greu și face sacrificii în acest sens.

Pentru a nu rămâne chiar în urmă cu filmările, din cauza proiectelor pe care le are în desfășurare, Fuego a decis să filmeze edițiile speciale pentru Sărbători ale emisiunii sale și tocmai de aceea a decis să își împodobească și acasă bradul puțin mai devreme decât ar fi trebuit. pentru a se putea bucura de el mai mult, cât timp mai este încă acasă. De data aceasta, a optat pentru un brad de o singură culoare și artificial, dar este foarte mulțumit de rezultatul final.

„Am împodobit bradul în avans deja din luna septembrie pentru că mi-am filmat edițiile speciale de sărbători la emisiunea mea și după ce am ajuns acasă m-am gândit <> Am furat așa un pic startul și am împodobit bradul și acasă. Știu că pare șocant, dar eu am o perioadă foarte plină până la începutul anului viitor. Acum plec în repetiții spre Chișinău pentru concertul meu de pe 2 decembrie.

Citeste si:
Cum erau sărbătorile de iarnă pentru Ruby în copilărie: „După ce se...
Cum erau sărbătorile de iarnă...

„Sunt om foarte ocupat și vreau să mă bucur de bradul meu atât timp cât mai stau pe acasă. Bradul meu are o singură culoare, o culoare aurie și este un brad argintiu, ca să nu facem o crimă să tăiem bradul din pădure care știți cât de greu crește. Mi-am împodobit bradul în ciuda cumva a celor care nu au activități mai bune de făcut”, a declarat Fuego, Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.